köszi skacok:P már kiszedtem és sajnos újat kell vennem:( de még szerencse h időben észre vettem mert ha nem akkor sok sok ezresem bánná:) széles utat vak rendőrt olcsó benzint:)
Nekem a hengerfejen van a termosztát..."ahol bele megy a víz" felülről... De nekem egy régebbi típus van... De az újabbakon is ott kell lennie.... De nekem látszik is h.ott van, mert olyan a kialakítása...
Most már 170.000 körül járok a felújítással, ha gondoljátok be rakhatok 1-2 képet hogy most milyen állapotban van. Azért csak 1-2 mert készítek egy vidit és nem akarom lelőni a poént
Én is gondolkodtam azon hogy a télen szétkéne szedni felujjítgatni de sz sokforint:D amugy a 80 assomal megcsináltam és nagyonszép lett nem dicsekedni akarok de nem láttam még olyan szépet amilyen ő volt de sajnos megkellet tőle velni:S
ezt most nemértem hogy van köze a gyujtáskapcsolónaka z üresjelzőhöz? meg nekem ugy jött ez a dolog hogy 2 en mentünk nagy bukkanó és a hátsó reléhez menő vezeték ami a kiegyenlítő tartály mögött van annak a kábelei elszakadtak és belem indult hazajöttem összeforrasztottam de üresjelző nincsen.:S