Szombaton motoros tali volt a szomszéd városban mert hát Pusztaszabolcs már város!
Csináltam pár képet a gépről, mert illet tisztán menni vele!
A faluból összegyültünk vagy 30an, nagyon zsír volt!
nekem 85ös yz-m van és már kurvára unom hogy állandóan a zsaruk elől kell menekülnöm meg bújkálnom :D egy zsír új supermoto dtvel 2személlyel lazán ellennék ha leraknám a jogsit.... Amúgy Aprilia MX 125-ről nem tud valaki valamit? Voltam az Aprilia Millébe 1éve és azt mondták hogy nincsen...3hónapja voltam akkor se volt elképesztő! nem tudom hogy egyáltalán lehet-e kapni újonnan sm dt-t majd meglátom:)
bocs fele lemaradt..
szal a 79cm3- ből kéne 49-t csinálni , és nemtom hogy csináljam.. mert ugye ez dombormű.. hogy szokták ezt megoldani dt-s berkekben ? előre is köszi!
Hát már kb. 2hónapja rossz. Eltört benne egy gyürü az belehúzott a hengerfalaba dugóbol letört egy darabot és miután a szerelö szétszedte közölte ,hogy a fötengely is szar és azt is cserélni kell. a henger fel van már furva 2-es tul méretre a dugot meg ugy gyártatta hozzá. Már csak a fötengely kell és akkor járatás.
ja azt elis felejtettem mondani hogy pénteken vettem progrip markolatot a dt-re mert az enyém szivacs volt gyárilag és szanaszét volt szakadva meg minden szval most tök jó majd csinálok róla képet.. más szerintetek azért nem ugrik vissza a gáz ezzel a markolattal mert még nincs bekopva?
nekem is volt vele bajom, tegyél a tengely és a kalapácios eszköz közé valamit még mondjuk rezet vagy valamit és aztán adjneki! nekem fel kellett melegiteni az egész agyat ugy be volt rohadva, de most esztergálták és fasza :DD
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
A dt-m hátsókerekét akarnám kiszedni, de nem indul meg sehogysem.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy a tengely egyik végén lévő csavart kicsavarom és utánna kiütöm a tengelyt!
Azon kivül az egy csavaron menetes rész fogja a tengelyt.
Kiüthetem nyugodtam?
köszi
szétszedtem multkor a légszürönél a müanyagot, elég jol védve van, sztetek megéri egy direktszüröt venni rá? teljesitményen dob?
kész a gépem kicsit hülyén mér mondta a srác a höfokmérö a piros határán kb 85 fokot mutat, de nem ment el addig se most nekem, viszont a 14es elsö lánckerékkel elvetettem a sulykot, csak 100at megy a motor XD ha lenne egy jo kipuffom az sokat segitene nagyon sztem...
viszont 8-85ig ugy gyorsul srácok, mintha madzagon huznák...
szerintem is max 50le de azis kuva sok ha belegondulunk 43pacis 4üteművel 4.be keréken voltam és 5.be még kurvára húzott de a crosspályán mindenki azt mondja 125ös sok de meg lehet szokni 250es 2t meg kihasználhatatlan viszont a 250es 4t isten
nem mindenki jár osztrákiába.........
meg a yamaha szebb
meg nem is az ár volt a lényeg hanem az izom
2t 250es még etz-ben is elég vadas volt nem egy crossban
Csináltam pár képet a gépről, mert illet tisztán menni vele!
A faluból összegyültünk vagy 30an, nagyon zsír volt!