CSao! Nem akarlak elkeseriteni; de nekem is eltört a lámpabúrám és sehol nem találtam! Nekem a gyári Yamaha volt 7000 Huf; szal jobban megéri ha veszel egy lengötagot!
Hellotok! Nincsen valakinek a mellékelt képen látható hátsó lámpaburája vagy estleg nem tud olyan oldalt ahonnan tudnék rendelni? Enyém sajnos összetört.
Darknox kb én is itt fogok tartani jövőhéten (legalábbis remélem)
A lengővillát hogy szedted ki? Lecsavartam az anyát az átmenő csavarról, de az istennek sem akar kijönni. Izomból ki kell ütni? Neked nem volt beszorulva? Mennyiért festették a vázat?
egy kicsi vízcsepp is idegeire megy az embernek..........
beindítod megy rendesen húzod neki és rátapad a csepp a fúvókára és leáll, mert márcsakazértse tudja felszívni........
utánna rárúgsz és ismét megy amíg nem húzod a gázt
nekem ez volt a szimón párszor
szivatóval pörgetve néha kiszippantotta de gondolom azok nagyon kicsik voltak
kb 1 honapja nekem is megált a dt csak tolásra indult rugásra nem volt szikra ,elvittem a szerelöhöz azt mondta a CDI szart be ,és utánna nézett és azt mondta használtat nem nagy kapni gyár rohadt dgága (ha kapni egyltalán) marad az utángyártott 30 ér van de 15 ér van ojan amivel nem megy a power. Mondtam neki hogy utánna nézek hátha találok használtat telefonáltam szatyináékhoz ök is azt mondták hogy nons bontott, aztán it a foromon keresztül sikerült szereznem 1 et Sakoo tol 5 ezerér a szerelö 3 ezret kért munkadij nak és még a gyujtás kapcsolot is meg csinálta
és azt mondta a DTken sürün romlik el ez. Az enyémen ami elromlott már az se az eredeti volt
gyújtás fix legalábbis nekem az alaplapon
szerintem az elektronika szabályoz(hat) valamennyit
karbiban nincs vízcsepp? simsonnál az őrjített meg mindig
Asszem ez olyan lámpabúra...