Baszki ,nekem eltört a gyürü! belehúzott a hengerbe és ha nagy szerencsém van akkor nem kell hengert vennem csak dugót gyürüt! Akkor az mennyi lessz? Ja és a munkadij ........
Hajtsd ki az összes benyát, majd fordítsd el ellenkező állásba a csapot és meglátod :D.
Amikor megvettem a mocit úgy mentettek ki, mert elfogyott a benyám. Elment minden kedvem az egésztől, mert 1 napja volt meg a moci és egyből megállt, toltam vagy 10 kilométert az erdőben szürkületben és esőben... Másnap egy hozzáértő csak átfordította a csapot és pöccre indult Sose felejtem el
Afenébe. megint motorozni indultam, kezdödött a geciség.... megint nem tudtam elmenni, pöfögött, szarozott, ienkor el sem lehet indulni, alighogy életben tudom tartani........DE...... most hogy igy letettem (hogy szarul ment) a váltoolaj nagy része (amit nemrég töltöttem bele) elfolyt... lehet valami összefüggés? és a drága olaj csak ienkor csöpög a váltókar mellől.
tudom hogy nem gondolták komolyan, azért irták hogy oltsanak, na mind1 nekem az a lényeg hogy pénteken kész lesz a motor aztán megint lehet hajtani a vasat, persze csak módjával
csak úgy nem száll el a kompresszió........
nekem kopott dugó+új gyűrűvel is ment rendesen csak kolompolt idegesítően
egy évet nyúztam így
0.30as horgász damil simán befért a henger és a dugó közé
49esről 50esre kellett felköszörülni egyből mert annyira el volt kopva
hát bizony ez dt tipushiba..........
talán be kellene tenni a vitrinbe és nem kopna
akkor mit mondana a szerelő a simsonos emberkének?
amennyi idő alatt (és terhelés alatt) kihal egy dt dugó pl prox annyi idő alatt 10 simson dugó + 1új henger menne szét
Amikor megvettem a mocit úgy mentettek ki, mert elfogyott a benyám. Elment minden kedvem az egésztől, mert 1 napja volt meg a moci és egyből megállt, toltam vagy 10 kilométert az erdőben szürkületben és esőben... Másnap egy hozzáértő csak átfordította a csapot és pöccre indult Sose felejtem el
nekem kopott dugó+új gyűrűvel is ment rendesen csak kolompolt idegesítően
egy évet nyúztam így
0.30as horgász damil simán befért a henger és a dugó közé
49esről 50esre kellett felköszörülni egyből mert annyira el volt kopva
pontosan sosem mértem
talán be kellene tenni a vitrinbe és nem kopna
akkor mit mondana a szerelő a simsonos emberkének?
amennyi idő alatt (és terhelés alatt) kihal egy dt dugó pl prox annyi idő alatt 10 simson dugó + 1új henger menne szét
Akkor nemkell senkinek a 2 lábtartó?(5ezer pénzé)
sztem ott van a bibi,de nemtuti!egy próbát lehet megérne megnézegetni.....