Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csiszi csak a csajoknak int, mer joember
ilyent keress:
(nekem a kisebb testvére van)
inkább toma :) az már megszokottabb
csőő
képzeld....jövőhéten veszem meg az Arrow rezót és megy fel az új dob is...powert tisztítás...karbi...meg ienek, remélem jobb lesz
nah nem úgy értem intek a robogósoknak is kivéve a runnereseknek megcsinálták egerbe a balesetet és emiatt száltak ránk a rendőrök meg kicsit idegesítő hogy mindig egykerekeznek a 4sávoson sisak nélkül kétszeméllyel meg ilyenek
Szasz csiszi!
tomi: Jaja tod itt a jóidő aztán énis többet lógok kinn és nem ülök annyit a gé előtt! Jaja vasárnap vettem egy 250-es mözöt és most voltam hátsótelókért pesten, 2 db gázos! Fajin! És holnap bütykölöm is, mert nem megyünk a mamival állatkertbe!
lehet h ő is így gondolkodik...kis motor nem motor....dehát...kinek szive ügye, én intek mindenkinek
amúgy nagyon elvagy tünve hondaimádó.... mivan már veled? sikerült kerítened vmi gépet?
egerbe van 1-2 bunkó meg 1-2 normális is pl. 1ik srác 525ös ktmről mindig intett crosspályán ha mentem el mindenki köszönt de pl. 660as xtről sose int egy srác..meg most a supermotorosok... én pl. simsonosoknak is intek... csak robogoósoknak nem mer az robogó nem motor
hellotok
Nagyon jó állapotban lévő Yamaha Dt 80-asomat eladnám. 50 es papírokkal van. Végsebesége 90-95 km/h. Motorikusan semmi baja. Az idomokon 1-2 karc, de semmi komoly. Kiválóan lehet úton és terepen egyaránt használni.
Elérhetőségeim: 06 70 410 20 34
miklos16@freemail.hu (msn-em is ez)
Csak az igazi mocisok köszönnek! Azok nem nézik milyen szekéren ülsz!
Amúgy hellótok!
nah srácok ennyit a motorosokról:S megálttam ma 3 supermotos mellé (660as ktm) és köszönni basztak meg mikor mentem inteni...
nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem ijen melegbe még motorozni se olyan jó , jöhetne egykis eső jo lenne már egykis endúrós idö
ráfujsz 5 kilo csavarlazitót , kalapácsal megkocogtatod , aztán csak izmos kodni kell
Menj vegyél a teszkóba
akkus furo van de ninsc hozzá ilyen fej, majd megprobálok ügyködni valamit hogy kitekeredjen!
Hello! Lenne 1pár kérdésem a 250-es ozirol !
2x2 vagy 4x4? kb hány lovas meg egyéb ijen adatokat ha ledudnátok írni megköszönném!
(tom hogy ez dt fórum de ltf forum sajna nincsen)
apám cuccai és csak olyan dolgai vannak h hajaj :) nem vásáros cuccok...
nemrég vetten egy akkus csavarozót (nem fúró, csavarozó)
avval mindent ki tudtam eddig lazítani
aki szerelget ezt-azt annak megéri
650es bosch fúrógép nem tud olyan izmosan tekerni be nagy csavarokat mint az akkus csavarozó
nah ez kész srácok... jöttem haza bnőmtől csak előtte gondoltam kinézek terepere úgyis rég voltam már... jövök vissza már műúton látom vmi fekete moccos srác mögöttem elkezdek neki a féklámpával villogni és nézem mondom ez kiafasz nagyon mögöttem volt... és mint kiderült haver volt spanjának a 200as TSR-ével aminek kb. 90 a vége de 5.be simán keréken van....az övét meg most akarja eladni...nah mindegy végülis utána annyit mondott hogy megy haza mer sötét van... mer nem volt fejidomja.... de azé a műút melett 4be csak forgott alatta a kerék csak néztem:O
Hát pl úgy, hogy elősször is nem a tescoban veszed a szerszámot...
csavar lazító
vagyis annak a tárcsának amin a bevágás van, azt lehessen egy picit kézel mozgatni, legyen holtjátéka vagy teljesen feszeslegyen ne lehessen mozgatni?
ez meg is van, de a bowdenek milyen feszesre legyenek meghúzva?
én is le akartam szedni de nem engednek a csavarok!
hogy a faszomba szedjem le h ne törjem el az imbuszkulcsot ?:S