hogyne volna versenybenzin........
biztos nem ez a neve de lehet kapni
haver főnöke nyomul a rally-ban azok azt használnak
a kipufogófüstnek tiszta puskaporfüst szaga van
kb 3x annyiba kerül mint a normál 95-ös
csoola!én most raktam friss olajat az enyémbe mer elszakadt a láncom és szétbaszta a szimeringet
és nekem egy autószerelő mondta h 2T motorba jólesz a váltóba a 15w40es!és azt is vettem bele!
kérdés!: hátsó keréknél nem csak a jobb oldali csavart lehet kicsavarni ugye?mert én a balt egyszerűen nemtom semmivel sem kitekerni...az fix lehet?(nemhinném..) de lehet h légkulcsal megpróálom!
motorex gear iol, ebbe valo ahogy néztem, viszkozitása pőont jo és off-roadhoz ajánlják, nekem több indok nem kell :D itt ugyis van KTM kereskedés, majd beugrok és veszek, remélem nem adják aranyárba (neten 2200 Ft 1 lityo, az elvileg elég bele szárazon nyel be 8 decit, de teljesen száraz meg ugyse lesz, jah és srácok az nem gáz ugye ha tele van a blokk? a kémlelönyilás közepéig vagy azon tulig kell ugyis önteni)
MIa véleményetek a Mol Arol 2t kétütemű motorolajról ? MOst néztem akciosan a tescoban (ez a minőségén nem változtat )fél liter 1000 ft :D.Jó minőségüe ? És azt is halottam ha valaki keményebben húzza motorjának akkor egy kicsit több olajaat kell raknia benzinbe ?
majd keresek itthon apámnak van csomo csavarja meg alátétje :P jo csak magyaaráz h 15 Nm nyomatékkel tekrejem be meg ilyenek xD akkor veszek bele repsol vagy valami jobb fajta váltoolajat, 10W30-ast ha találok
Slim: fenébe:P se baj ugysincs sok pizem:P elgurulgatok ezzel a felnivel is de azért... hát mit mondjak, lehetne ez sokkal de sokkal jobb...
Hello!
1:35-1:40. olajban én a Castrol 2T Racing verseny olajat ajánlanám! Benzinből nincs verseny benzin, abból pedig a 95-t tegyed bele! Jótanács, hogy amit az olajon megspórolsz annak a 3-4szeresét ráköltöd alkatrészre a nem megfelelő olaj okozta károk miatt! Off-Road Motoros Outlet
-Minőség elérhető áron-
Csak egy gyors de részletes válasz kéne :125 dt nek milyen a legideálisabb olaj keverési aránya ? 1:40,1:50,? MIlyen márkájú 2t olajat vegyek bele ? Inkább veszek bele valamilyen drágábat csak jóbb legyen .2t verseny olajal jóbban megy a moci ?95 vagy 98 as benzint vegyek bele inkább az oktánszám milyat ?VAnnak verseny benzinek ?
mostanában mintha csúszna a kuplungom
ha agresszíven gyorsítok 6-7 ezres fordulaton olyan mintha csúszna felvisít de nem megy jobban
de ha álló helyzetben falhoz állítom és engedem a kuplungot akkor fogja rendesen
kissé kopottasak a lamellák de még nem sima........
ez a gond vagy valami más?
rugók koppra betekerve vannak
A nagyobb cégektől (nagyvas,pink,rmc, stb) nyugodtan rendelhetsz, ha használtan veszel mondjuk a Vaterán, akkor előtte meg kell nézni az eladó értékeléseit, ha pozitivak és már több is van neki, akkor ott is mehet a nyugi.
Én már sok mindent rendeltem sok helyről, a legnagyobb gond annyi volt amikor 2 hét múlva szóltak vissza hogy még sincs a megrendelt termékből, így nem tudnak küldeni.
Nekem a nagynevű Deestone termékei vannak fenn, a kettő együtt postaköltséggel volt 20 rongy.
Jól fog nincs vele semmi gond, krossz gumiknál szerintem nincs akkora minőségi különbség mint az utcaiknál, a tapadás itt nem lényeg, ezeknek kapaszkodniuk kell, így minden gyártó kemény gumit használ.
én még nem rendeltem semit igy internetenés kicsit félrk hogy át vernek hogy amit külden az e egyáltalán vagy tényleg müködik e . egy gyujtás elektronikárol van szo . esetleg van valakinek rosz tapasztalata vagy jo ?
kicsi fordulaton kicsit tol, nagyon nagyot tol be tudja az mi kell a motornak
biztos nem ez a neve de lehet kapni
haver főnöke nyomul a rally-ban azok azt használnak
a kipufogófüstnek tiszta puskaporfüst szaga van
kb 3x annyiba kerül mint a normál 95-ös
és nekem egy autószerelő mondta h 2T motorba jólesz a váltóba a 15w40es!és azt is vettem bele!
kérdés!: hátsó keréknél nem csak a jobb oldali csavart lehet kicsavarni ugye?mert én a balt egyszerűen nemtom semmivel sem kitekerni...az fix lehet?(nemhinném..) de lehet h légkulcsal megpróálom!
Slim: fenébe:P se baj ugysincs sok pizem:P elgurulgatok ezzel a felnivel is de azért... hát mit mondjak, lehetne ez sokkal de sokkal jobb...
Én motorolajnak a Midland-et használom full szintetikusat váltóolajból meg Castrol R4-et
1:35-1:40. olajban én a Castrol 2T Racing verseny olajat ajánlanám! Benzinből nincs verseny benzin, abból pedig a 95-t tegyed bele! Jótanács, hogy amit az olajon megspórolsz annak a 3-4szeresét ráköltöd alkatrészre a nem megfelelő olaj okozta károk miatt!
Off-Road Motoros Outlet
-Minőség elérhető áron-
De megmarad!
Enduró szettnek!
Már várom ,hogy kész legyen! Küllőztetésre várok.
ha agresszíven gyorsítok 6-7 ezres fordulaton olyan mintha csúszna felvisít de nem megy jobban
de ha álló helyzetben falhoz állítom és engedem a kuplungot akkor fogja rendesen
kissé kopottasak a lamellák de még nem sima........
ez a gond vagy valami más?
rugók koppra betekerve vannak
volt még múlt évi árukészletük
bár a hátsó csak 110/90-es lett első meg80/100
Én már sok mindent rendeltem sok helyről, a legnagyobb gond annyi volt amikor 2 hét múlva szóltak vissza hogy még sincs a megrendelt termékből, így nem tudnak küldeni.
Jól fog nincs vele semmi gond, krossz gumiknál szerintem nincs akkora minőségi különbség mint az utcaiknál, a tapadás itt nem lényeg, ezeknek kapaszkodniuk kell, így minden gyártó kemény gumit használ.
én még nem rendeltem semit igy internetenés kicsit félrk hogy át vernek hogy amit külden az e egyáltalán vagy tényleg müködik e . egy gyujtás elektronikárol van szo . esetleg van valakinek rosz tapasztalata vagy jo ?
És legyél gavallér, ne sajnáld azt a 12Ft-ot amibe egy új rézalátét kerül.