szerintem wr-t gyárba csinálták és nem az europaiak sufniztak
van amugy husqwarna wr is bár abbol aszem nincs 200 as de a wr többet eszik az biztos de anyival jobban is mehet
mert akarsz bvenni vlamit te joisten?:D FZR hallom megyeget:P az enyémet majd megmérem, elvileg 5-6 körül mozogna, de sztem többet is zabálgat:P a WRröl annyit h azok kétütemübe tudtommal hivatalosan nem igazán voltak, europai Yamaha kereskedések alakitottak endurová YZ-ket és azokbol lettek a WR-ek, szoval annak a fogyasztása sem lehet kicsi
majd lemegyek a Büchjerrel amikor megy cigizni azt megbeszéljük, vagy megyek be sztem pénteken motorral azt legkésöbb akkor
hol ázhat be a motorom?
elkapott némi eső, (olyan 50m-en túl már nem is lehetett látni)
tepertem mint a vadállat és egyszer csak megállt
a gyúltás felöli dekni sziloplasztal van tömítve a gyertyapipa elméletileg vízálló (gumis végű wartburg pipa)
múlt évben bírta a nagy vizeket bár esőben nem voltam vele
figy látom neked volt mindkét fajta 125 R-ed, az uj váza sokban eltér a régitöl? mert ha mondjuk egyszer idomot szeretnék rá venni, arra gondoltam h hátha jo azé is rá, merttetszik
Hát meg nem túl nehéz levennni az oldal idomot és akkor már rögtön látta volna hogy olaj van e benne vagy viz! Hogyha már nem tudta elolvasni mi van a kupakokra irva! LOL!
Ámátőr
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség lehet hogy hülyén hangzik de hogyan tudom állítani a powert hogy egy picit hamarabb nyisson mert nekem olyan 5-6ezer körül nyit...
Na, ennyit a profi krossz motorról.
Tegnap felengedtem a kölket az ugratókra is, ma már hegeszteni kellett a bloktartót, mert mind a négy sarkánál elkezdett berepedni. Olasz szar.
Nekem is volt pár kellemetlen helyzetem a berúgómentes időszakban. Pl egyszer egy jónagy sártenger, dagonya kellős közepén elcsúsztam a motorral, feldőlt, aztán utána ugye a mély sárban betolni....vagy 15 m-en keresztül kellett kivonszolnom a retyóból, amin simán átgyalogolni is necces, nemhogy egy 100 kg-ós saras, alig mozduló vasat kicibálni onnan.
van amugy husqwarna wr is bár abbol aszem nincs 200 as de a wr többet eszik az biztos de anyival jobban is mehet
majd lemegyek a Büchjerrel amikor megy cigizni azt megbeszéljük, vagy megyek be sztem pénteken motorral azt legkésöbb akkor
Gyula tőled is várom a választ
elkapott némi eső, (olyan 50m-en túl már nem is lehetett látni)
tepertem mint a vadállat és egyszer csak megállt
a gyúltás felöli dekni sziloplasztal van tömítve a gyertyapipa elméletileg vízálló (gumis végű wartburg pipa)
múlt évben bírta a nagy vizeket bár esőben nem voltam vele
Ámátőr
Kellene egy kis segítség lehet hogy hülyén hangzik de hogyan tudom állítani a powert hogy egy picit hamarabb nyisson mert nekem olyan 5-6ezer körül nyit...
de neked is 2003asod van
ako mé nem mondatd meg neki?
me uyge te is kiröhögted..........
Tegnap felengedtem a kölket az ugratókra is, ma már hegeszteni kellett a bloktartót, mert mind a négy sarkánál elkezdett berepedni. Olasz szar.
Én is kirohogtem.
hogy lehet valaki iylen?
nekem a régi dtn elöl volt az olaj hátul a víz
a mostanin meg mind a 2 hátul van