Sziasztok!én most vettem egy 99-esDT-125-öst,és nem működik rajta a póver,de a zümmögő hangot hallani a gyújtás ráadásakor.a bovden ki volt akadva de már beakasztottam és beálitottam de nem nyit ki.Kérem ha tud valaki segitsen már!
ez a prox közel sem bír annyit mint a gyári dugó
gyári elment 50ezret egy gyűrűcserével
a proxban meg van majd 1000 de már zörög
mondjuk nincs kímélve, de azért többre számítottam, legalább 5 ezerre
Hy! Az enyémbe Replica volt nem volt vele bayom birta a melegedést is a tartós huzatást stb. Nemrég lett felfurva és most PROX-van benne még járatós de nemhiszem h gond lenne vele.
Nem kábel, hanem egy, az egyik oldalán kimart(az egyszerűség kedvéért mondjuk hogy félkör keresztmetszetű) vas henger van a kipuffogócsatornában, közvetlenül a hengernél, ezt mozgatja/elfordítja az elektromotor, így attól függően hogy épp melyik része van a henger felöli oldalon, csökkenti vagy növeli a kipuffogó csatorna átmérőjét.
A képen a piros részen látható fekete szinű félkör az, természetesen ez egy metszet rajz, mintha obi van a lézerkardjával félbevágta volna a blokkot hosszában a te kedvedért.
Páncélt itt kotorássz a polisport termékek között:RMC
azok a nyitási modra utalnak kb, szoval az elektromost motor inditja be a pneumatikust meg gondolom a kiáramlo gáz maga, de Kawa elmagyarázza neked ha akarod arra mérget vehetsz:D
Hello!
azt itt a fórumon olvastam, meg halottam is hogy amikor ráadom a gyújtást, akkor a powernek kerelnie kell valamit, nekem nem kerel, de attól nyit rendesen, most próbáltam egy olyan motort amin kerel, szerintem ugyan úgy megy, nagyjából, csak nekem máshol nyit.
hello
kkovacsa aakor érdekelne a sárvédő.valamiért nem enged e-mailt írni freemailról.írj nekem egy pontos címet és árat és ha tudsz egy közeli képet a sárvédőről.előre is köszi.
amúgy fekete a gyertya, csak nem tudtam h lejjebb vagy feljebb nyomjam a tűszelepet
de lejjebb kell tenni ha sokat kap vagy fúvókacsere
mert kicsit benzinszagú a kipufogott gáz
gyári elment 50ezret egy gyűrűcserével
a proxban meg van majd 1000 de már zörög
mondjuk nincs kímélve, de azért többre számítottam, legalább 5 ezerre
A képen a piros részen látható fekete szinű félkör az, természetesen ez egy metszet rajz, mintha obi van a lézerkardjával félbevágta volna a blokkot hosszában a te kedvedért.
Páncélt itt kotorássz a polisport termékek között:RMC
azt itt a fórumon olvastam, meg halottam is hogy amikor ráadom a gyújtást, akkor a powernek kerelnie kell valamit, nekem nem kerel, de attól nyit rendesen, most próbáltam egy olyan motort amin kerel, szerintem ugyan úgy megy, nagyjából, csak nekem máshol nyit.
DT hez keresek hátső helyzetjelzőt.ha valakinek van pls írjon mailt erre a címre:votyesz13@freemail.hu
üdv bolvar
kkovacsa aakor érdekelne a sárvédő.valamiért nem enged e-mailt írni freemailról.írj nekem egy pontos címet és árat és ha tudsz egy közeli képet a sárvédőről.előre is köszi.
üdv bolvar