Na kb. ennyi a cuccok listája irányárakkal, képeket majd sztem a vaterára teszek fel, ne itt terheljem vele a fórumot. Miskolcon vannak amúgy, de végülis postázható minden. Érdeklődni: skodi84 kukac freemail pont hu címen. Küldök képeket, ha kell.
amugy a 80-assal akarsz menni pályára? remélem csak viccelsz :D de ha pályázni akarsz tudok neked egy elado mocitXD RM125 :D terepre meg nekem is kell a csimma meg a páncéling is
én CSAK közuton használom, méghozzá betonon :) ha terep akkor nekem is hosszugatya... :D én páncélt meg csizmát akarok venni majd-tényleg, te probáltad már csizmában?:D ugy tartja a lábad batya h olysan ürest vált vele elöször az ember amilyet még nem láttál! érezni nem lehet eleinte kicsit se...
srácok a tegnap után megfogadtam többet nem motorozok rövidnagrágba.... erdőbe ma 40cmszéles benőve fűvel a két oldalon meg végig csalán:S és mais hosszú nadrágba szétcsipkedtek 2nadrág meg elég necces:S még 1 is:S
Hát jó lenne! végre
Én is megyek vele mindenhova!
Mióta megvettem már 3000km-t tettem bele!
Vmikor összefuthatnánk!
Nagyon jó idő van! Ma már póló, rövidgatyába mentem vele én is!
Hawernak meg gyűrű törése lett a gépébe! Ugyanolyan 80as mint ami nekem van!
Elég csúnyán elintézte a sorsát!
Most sztenderen van!
nah mi van lesz SM?:D enyémmel mostanság járkálok már mindenfele :D tök fasza, ma jo volt tegnap meg nem annyira, mondjuk már napok ota rövidnadrágban mászkálok utcán holott megfogadtam h soha többet csak hosszu:D
ke_szisz engem lehet érdekellne azt jobb vele a gép ? mien hangja van hangos?
mennyibe adnád?