srácok megtörtént a legrosszabb:S kilyukadt a dobom még egy helyen és ma leszedtük hogy bepontozzuk elkezdtük csiszolni és 1,5cm sugárba berepedt:S nagynehezn bepontoztuk hogy még ma tudjak menni mert most 4 olyan hiba lett rajta mint volt és holnap új lemez kerül rá... mármint remélem összejön
Kkkovács! Neked hiányzik a felniböl 6-8 küllö? Ha igen akkor lehet úgy használni? 6-8 db. küllö hiánnyal? Mert ha igen ,akkor összerakom ú gy ameddig nem találok felnit! :-S
Szia!
Nekem is kellene egy pár küllőt pótolni, ha esetleg lenne eladó az emberkének (6-8db) tudnál segíten?
tel számmal, vagy valami elérhetőséggel?
Köszi.
hi!
meg lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja e valaki az első teleszkóp szimering méreteit(számát), hogy ne kelljen szétszedni azért is hogy megnézem meg utána megint.125-ös 1990es.
köszi!
hello!
Helloszia!
Egy bicószervizes idős embert találtam aki otthon megcsinálja, nála van minden aztmondta, hétvégén érdeklődhetek már nála a kerékért, majd akkor írok.
Más.
Pinkmotors viszonteladójától rendeltem Győrben dugattyút és fúrták is a hengert, szép munkát végeztek, dugó,gyűrű is egész jól szolgál tavaly nyár vége óta, vettem tőlük még ezt-azt, elégedett vagyok velük.
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
Sziasztok! Remélem tud valaki nekem segíteni?! DT 80 hoz kellene valahonnan előkotorni egy kapcsolási rajzot (gyújtáshoz) '93-as évjárat. Ha valakinek van legyen szíves segítsen! Előre is köszönöm!
sziasztok.
tudna valaki feltölteni nekem ide vagy valahova egy képet a hátsó lámpáról alulról, hogy mégis hogy néz ki a felfogatása, nekem le van törve, így vettem a motort, felraktam, de nem az igazi.125-ös 90es évjárat
köszi
sziasztok!
pink motorsal valami tapasztalatotok van?
pl ha nem jó a dugattyú mérete amit küldtek szerintetek vissza cserélik? csak beletoltuk a hengerbe és kiderült, hogy kurvára nem jó méretet küldtek, mert haragozik benne.
igaz futár hozta ki, de ha kicserélnék azt a 250kmet is leautókáznánk csak cseréljék ki, mert azért 23ezer kicsit sok számomra arra, hogy díszelegjen a wössner dugattyú a polcomon...
én régi DT-met akkor akikkel motoroztam azok közül csak haver Cagiva W8-a múlta felül... kérdezzétek Slimet milyen hagnja voltXD egy nem tetszett, h visszhangzott a dob, amugy király volt
Am tuti a hangja az biztos !
Nekem is kellene egy pár küllőt pótolni, ha esetleg lenne eladó az emberkének (6-8db) tudnál segíten?
tel számmal, vagy valami elérhetőséggel?
Köszi.
meg lenne egy olyan kérdésem hogy nem tudja e valaki az első teleszkóp szimering méreteit(számát), hogy ne kelljen szétszedni azért is hogy megnézem meg utána megint.125-ös 1990es.
köszi!
hello!
Egy bicószervizes idős embert találtam aki otthon megcsinálja, nála van minden aztmondta, hétvégén érdeklődhetek már nála a kerékért, majd akkor írok.
Más.
Pinkmotors viszonteladójától rendeltem Győrben dugattyút és fúrták is a hengert, szép munkát végeztek, dugó,gyűrű is egész jól szolgál tavaly nyár vége óta, vettem tőlük még ezt-azt, elégedett vagyok velük.
majd megpróbálok utánanézni
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
tudna valaki feltölteni nekem ide vagy valahova egy képet a hátsó lámpáról alulról, hogy mégis hogy néz ki a felfogatása, nekem le van törve, így vettem a motort, felraktam, de nem az igazi.125-ös 90es évjárat
köszi
pink motorsal valami tapasztalatotok van?
pl ha nem jó a dugattyú mérete amit küldtek szerintetek vissza cserélik? csak beletoltuk a hengerbe és kiderült, hogy kurvára nem jó méretet küldtek, mert haragozik benne.
igaz futár hozta ki, de ha kicserélnék azt a 250kmet is leautókáznánk csak cseréljék ki, mert azért 23ezer kicsit sok számomra arra, hogy díszelegjen a wössner dugattyú a polcomon...