Szevasz soproni kolléga :)
Hát szokták csinálni hogy ilyen naon pici fúroval megfúrják vagy mi. Am még nem ovltam salamonba lusta vagyok elmenni: P:D Gondoltam hátha tud itt valaki. Am nekem is az a bajom mint a másik hozászolónak. zabálja a benzint :D Amugy ha sportgyertyák rakok bele akkor nagyopn megvadul a gép és megy mint az örült, deh most benzinel is sporolok meg a gépet is kimélem (most lett felújítva) . Meg olyan tünete van neki hogy mondjuk beálok egy sebeségre elkezdek róla nyél gázal gyorsítani és nem nagyon gyorsul deh ahopgy engedem visza a gázt és már alig van gáz hózva akkor megindul mint az örült :D Szal tuti sokat kap...
csak mer idehozták h ujítsam fel de nem volt még nálam ilyen dt, és a dugattyú el van kopva, lötyög a hengerbe, de a henger meg egyáltalán nem kopott, és hogy elég ha veszek bele egy dugót vagy furassam meg?
nekem sima 125 dt hez kellene ugyanez, mert az előző tulaj kicserélte, lehet hogy jobban megy, de eszik vagy 8 litert az meg egy kicsit sok nekem.aztmondta hogy 165-ös van benne, a gyári meg 90es.
Szevasztok, kéne nekem yamaha DT 125 R hez gyári főfúvoka. (nem szedtem még szét a karbit nem tudom meik az, deh a moci elöző tulaja felfúratta hogy joban menjen tőle, de szerintem csak töbet eszik :S ) Nem tudjátok honan lehetne bele szerezni belevalót?
Szia
Ha érdekel nekem van egy DT-re átalakított KTM sx 125ös kipuffogó! csak fel kell rakni, teljesen dt-hez van alakítva minden felfogatás. nagyon zsír a hangja!
Üdv
Annyit nem szeretnék rá költeni........ Nem éri meg..... inkább kersek tovább ,de lassan 4 hete keresek és semmi eladó gianelli v egyéb...... De ha valaki dt-re kipufogót akkor szóljon
a 86os már vizhütéses, ha 125röl van szo sztem dwe lehet h 88astol vannak, de a körlámpás azt hiszem 82 körüli lehet
viszont konkrétan nem tudom, sztem nem
Olajtanksapkára lenne szükségem, ha van valakinek felesleges(dt 125r), akk érdekelne!
Köszi
Hát szokták csinálni hogy ilyen naon pici fúroval megfúrják vagy mi. Am még nem ovltam salamonba lusta vagyok elmenni: P:D Gondoltam hátha tud itt valaki. Am nekem is az a bajom mint a másik hozászolónak. zabálja a benzint :D Amugy ha sportgyertyák rakok bele akkor nagyopn megvadul a gép és megy mint az örült, deh most benzinel is sporolok meg a gépet is kimélem (most lett felújítva) . Meg olyan tünete van neki hogy mondjuk beálok egy sebeségre elkezdek róla nyél gázal gyorsítani és nem nagyon gyorsul deh ahopgy engedem visza a gázt és már alig van gáz hózva akkor megindul mint az örült :D Szal tuti sokat kap...
80- hoz van, sztem passzol, 6eft a kettő konzollal együtt..ha érdekel írj.
most vettem egy 125ös dt-t.
nincs rajta hátul lábtartó + a tanksapkáról a műanyag le van törve.
nincs valakinek véletlenül eladó a kettő közül valami?
Szerintem nem NIKASIL-es. Miért kérdezted?
Ha érdekel nekem van egy DT-re átalakított KTM sx 125ös kipuffogó! csak fel kell rakni, teljesen dt-hez van alakítva minden felfogatás. nagyon zsír a hangja!
Üdv
http://motor.hu/motor_vpage.js...
mi pénzt ér egy dt csomagatartó? el akarom adni, kb mennyit kérhetek érte? h mindneki jól járjon_..
viszont konkrétan nem tudom, sztem nem