Sziasztok!
Ne haragudjatok de ma nagyon be voltam táblázva
A tojássütés hálistennek még nem volt meg
Holnap, de legkésőbb holnap után csinálom a fényképeket és kipróbálom amit mondtatok utána közlöm hogy miújság Bocsi mégegyszer...
nekem egy komplett dt 125 r blokk van karbival, powerszeleppel meg az összes vezérlőelektronikával,komlpett, kb 1 hete még ment csak be kell tenni behangolni és húzatni
elvileg jönnek érte, de ha mégsem eladó egyben
68000ft
hááát gecc hol van má a danuvia, amin még az alapjáratot is a bovden spanolásával kellett állítani....
egyik srácnak van egy malaguti vázas dt blokkos masina, azon egyszer dancsi karbi volt, ment vele, de jobban bevált a bing simson tuning karbi, mivel nem volt rajta miko vette semmi...
lovasn! Az egész redszert le akarom cserélni mert a gyári kipu nagyon szutyok, találtam eggyet derbire és itt van a közelben és érdemes e megnézni v esély sincs h passzoljon... Kerestem mást is de, Gianelli kipufogót nem találok csak újat..... Milyen rendszert lehet még rászerelni a dt 80-ra?
Sziasztok!
Megkérek mindenkit aki a 9115 ös hozzászólásom,hirdetésemre reagál,vagy kell valami alk. ,az az ott lévő emilre irjon ,mert itt ritkábban vagyok.Közben találtam 1-1 dt 125 pówermotort,ill.gy.elektronikát fölösbe.
Rainworm! Attól függ ,hogy melyik dobot akarod rárakni a rezonátort vagy a hagtompitót /végbob/ ?
Mert ,ha a végdobot akkor ha nem megy rá simán és szerintem biztos ,hogy nem ! Akkor kisebb alakitásokkal szerintem meg lehet oldani!
Jó ez! Semmi fizetős dolog! Az alján van egy "Free" gomb, utána asszem várni kell 2 percet, majd beírni egy 4 karakterből álló kódot. (8-ból csak azt, amin a közvetlen felette lévő szimbólum látszik) Utána "OK", v vmi hasonló, és már töltheted is!
Este még jó volt. Megpróbálom egy másik oldalra is felrakni.
Vízforralásra pedig még van 1 olyan lehetőség, h a hfejben van egy termosztát, ami hő hatására tágul. Art volna még érdemes beledobni egy tál vízbe, és elkezdeni melegíteni. Képen a 13-as.
Nem tudtok senkit akinek kéne Aprilia ETX idom!?
Kis alakitással "lehet" jo Dt-re is, akinek hiányos a gépe.
Ne haragudjatok de ma nagyon be voltam táblázva
A tojássütés hálistennek még nem volt meg
Holnap, de legkésőbb holnap után csinálom a fényképeket és kipróbálom amit mondtatok utána közlöm hogy miújság Bocsi mégegyszer...
Üdv!
én a csmoagtartóról beszélek!XD
nekem az kellene!
elvileg jönnek érte, de ha mégsem eladó egyben
68000ft
mit kérsz érte?
egyik srácnak van egy malaguti vázas dt blokkos masina, azon egyszer dancsi karbi volt, ment vele, de jobban bevált a bing simson tuning karbi, mivel nem volt rajta miko vette semmi...
a képen látható csomagtartót keresek!
akinek van ilyen eladó az légyszi írjon
előre is köszi!
Üdv.:Feri
Megkérek mindenkit aki a 9115 ös hozzászólásom,hirdetésemre reagál,vagy kell valami alk. ,az az ott lévő emilre irjon ,mert itt ritkábban vagyok.Közben találtam 1-1 dt 125 pówermotort,ill.gy.elektronikát fölösbe.
Mert ,ha a végdobot akkor ha nem megy rá simán és szerintem biztos ,hogy nem ! Akkor kisebb alakitásokkal szerintem meg lehet oldani!
http://rapidshare.com/files/11...
Jó ez! Semmi fizetős dolog! Az alján van egy "Free" gomb, utána asszem várni kell 2 percet, majd beírni egy 4 karakterből álló kódot. (8-ból csak azt, amin a közvetlen felette lévő szimbólum látszik) Utána "OK", v vmi hasonló, és már töltheted is!
Vízforralásra pedig még van 1 olyan lehetőség, h a hfejben van egy termosztát, ami hő hatására tágul. Art volna még érdemes beledobni egy tál vízbe, és elkezdeni melegíteni. Képen a 13-as.
aki tud szerelési manual-t belinkelni 97, vagy fiatalabb dt-ről az megköszönném