Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyvas.hu
yamaha dt 50cc hez szeretnék fogaskerekeket +láncszettet.tud valaki ajánlani 1 jo oldalt?
a kipufogo aljábol is megy egy cső a lánchoz az biztos hogy lánc olajzó.
itt nekem is folyt
sziloplasztal benyomtam
aztán lehet ez egy automata láncolajzó
Hellosziasztok!

A problémám a következő: A DT kidobja az olajat, újabban ha beleöntök akkor is szorul már a váltó, akármikor öntök bele, azon a lyukon kinyomja hirtelen az olaj nagyrészét,folyam szerűen, de csak terhelés alatt. a csavarhúzód belenyomtam a kép kedvéért hogy lássátok hol a lyuk. Mi lehet a probléma? szimeringek rendben vannak, lendkerék alattit idén, láncnál tavaly cseréltem, nincsenek kifordulva megnéztem. segítsetek! mi lehet a baj?

Petyo
természetesen ebből engedek azért,de csak ha komoly a vevő...
Egyik haverom akar rendszámos DT-t venni. Csak megkérdeztelek, hogy tudjam neki mondani. Szerintem viszon azért ennyi pénzt nem szán rá... Ha érdekli, akkor majd összehozlak titeket.
Engem az érdekelne ,hogy ha bent van a motorba a felni gumival(Hátsó) eggyütt akkor lehet huzni a küllökön vagy ne rakjam még vissza a kereket?
2004es évjárat,ekkor volt a dizájnáltozás...... a váz kicsit másabb,tank is,van rajta alkulás,de lényegében ugyanaz a motor...
2004es 09.edik havi a gép,nincs még benne 8000km.. most van benne 7900valamennyi
szép,megkímélt állapot,nagyobbat szeretnék veni,egyébként nem adnám el! ja cefrex látom te szegedi vagy,hát kicsit meszse van ez így,vas megyében van a gép!vas és veszprém megye határán
képeket tudok küldeni,de élőben kell megnézni,mert így bármit rizsázhatok....
egyéb?
irányár : 650.000
engem az érdekelne h asszem 2004töl volt a dizájnváltásd DT-knél, szoval mennyire változott a váz, mert lehet h ha kész minden akkor idomokat is cserélnék, ha lehet átalakitanám olyanra mint a legujabb, persze lehet h semmi nem lesz ebböl csak egy sárvédö csere, de azért érdekelne!
dtracing
Évjárat? Ár? Merre található? Egyéb infók....
mennyire tartod a gépet?
nekem van egy műanyag persely a blokkban abban van a szimmering mert így szabvány méret passzol bele
de nem találom a listámat mekkora
pedig fel volt írva az összes csapágy szimmering méret most vettem nemrég.........
olyan 2mm vastag lehet a persely
hali
dt50 blokkba kellene vízpumpaszimering (31 átmérőjű). Ti honnan vesztek ilyet mer én már egész pestet végigjártam és sehol sem találok?
valaki segítsen pls
ricsi
engem nem baszogattak hanem basztak elvették miatta a jogsimat, de volt szabálysértés is szóval ha nem szabálytalankodsz és nincs bennt a hengerben h 125 akkor nem probléma sztem.
Szép motor
először el kell adnom utánna majd jelentkezem.
mikor múlt nyáron kerestem 80ast kb a 3-4ediket vettem meg mert mind szétnyúzva volt a neten
csörgött zörgott mind az utolsó kivételével. azt hittem már sosem lehet kapni normálist de aztán sikerult
remélem 125öst hamarabb találok majd.
125ből a legtöbbön nincs rendszám,
ugyhogy ha aktuális lesz jelentkezem
Köszi
cs
enyém rendszámos és eladó
ha érdekel írj
Hali
nekem 80/50em van
evvel nincs probléma a rendőrökkel
125/50et én nem válalnám be
ugyis árulom most a mocim és veszek majd rendszámosat nagyobbat
köszi!
meg még lenne egy olyan kérdésem hogy volt e már valakinek valami esete 125/50es dt vel a rendőrökkel, hogy mennyire b.szogatnak meg ilyenek.
nekem is kb 2 ezer az alapjárat
1500ig még le tudom vinni utánna egyenlőtlenül ár meg leáll
jó az a 2000 innen gyorsabban fel lehet pörgetni
meg úgysen jár sokat alapjáraton...........
indítás:
gyertya
légszűrő
(b
enzinszűrő)
karburátor
csere tisztítás stb stb (szivató fúvókát feltétlen)
ezek után ha melegen indult rendesen akkor hidegen is kell
jaj, meg lenne egy két kérdésem.
most vettem dt-t.
az mennyire normális ennél a típusnál hogy az alapjárat 2000, 2500 körül van ,de van hogy lejjebb esik amikor kcisit melegszik, meg hogy hidegen nem lehet még elindulni sem vele(fúvóka cserélve lett 165ösre, nem tudom hogy ez igaz e, nem szedtem még rajta szétt semmit)most ennyi jut eszembe, de még szerintem kérdezni fogok.
köszi
Hello!
Hi!
Tudna nekem mondanni valaki egy árat hogy mennyibe fájna egy hátsó sárvédő lámpával 125ös dtre 90es aszem..
köszi
hi!
jol tudod, és utánad jol le is irták :D
Yamaha Power Valve System :P XD mekkora duma, pedig gondolom nem sokban különbözik a többitöl :D de jol hangzik
amugy itt is a simsonos nagy "cross-szakértök" is megmondták h "azé van ám a póverszelep h hanyattbasszon a motor"
de majd még irok mondatokat ezektöl a srácoktol ha eszembe jut, voltak viccesek (mint mikor nekiállt fikázni a gyerek a széthullott rozsdás pásztortankos simsonjárol az én régi DTmet xD csöppet nevetséges volt)