Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyomodtak a felnik és nem hiszem h megcsinálják de jo lenne valami megoldás mert ezzel igy nem lehet motorozni emrt ráz és ujat meg nem tudok venni mert nagyon drága, irok bontonak és meglátjuk mennyi, de erre (tolna megye) nem tudok egy embert se aki értene a felnikhez rendfesen
helló!
lehetséges most március elején került hozzám 0kmesn utolsó darabként
mi baja a kerekeknek?
srácok ezek a kerekek rettentöen odavannak :S sajna mikor vettem nem gondoltam h ennyire fosok, nemtom h lehet-e vele kezdeni valamit, de megkérdem, van valakinek hozzá eladó gyári méretü kereke?
Ezt a motort 1éve látom hasznaltauto.hu-n
Azóta eladó vagy te vetted meg?
Csoola látom nagy munkában vagy....
Dávid nem tudok neked segiteni csak annyit hogy adtam a képeidre egy 5-öst. Nagyon szép gép.... Vigázz rá. :-)
Sziasztok!
Van egy 2005ös Dt125-öm az lenne a kérdésem hogy holvan benne folytás a forditott működtetésű power szelepen... kívűl ?és a kipufogó gáz vissza vezetést hogyan lehetne kiiktatni és érdemes-e
köszi a válaszokat előre is!
Msn:davidkov90@freemail.hu
és lenne még egy kérdésem kb mennyibe van egy szervizbe végeztetett motor felujitás dugo gyuru ,csapágy ?érdemesebb othon megcsinálni?
ma megnéztem az aksit és szarrá volt menve szo szerint ,de ha járt a motor a powert nyitott de nem volt valami jo mert amikor a fordulat lement a power nyitva maradt mintha felakadt volna gyujtás ki ujra beindit power zár majd nyit nem értem mi lehet a baja,olvastam olyat hogy idovel elkormollodik és akkor nehezen nyit zár, van benne igazság?
srácok nem rég írtam hogy havernak beszart a 25ös DT-je elvittük szerelőhöz és ma bebizonyosodott mi a gond..... amire eddig sokan tippeltek..... gyűrűtöréy 1komplett gyűrű hiányzott azt a kipufogóba megtalálta a szerelő pár darabba.... meg a másik gyűrű is elvolt törve... szerelő mondta hogy tán szarul rakták össze..... vmi olyan ember lehetett hogy hova vitted szerelőhöz ott a kertbe hátul csináltuk és hogy csináltad átjött a szomszéd is.... mer volt 1 ktmes srác aki ezt dobta és csak néztem.....
De ott nem csak Dt rajzok voltak.. hanem más tipusokhoz is minden féle rajzok.... :-)
Olvass vissza egy pár oldalt ott valaki belinkelt egy olyan oldalt ahol voltak robbantott rajzok..... De nem tudom pontosan hogy melyik oldalszámnál volt....
DT 125-höz kapcsolási rajz kéne nagyon fontos lenne 1989-es a gép
(a fehér)
Sziasztok van egy eladó 125 ös powerszelepes dt-m 100000, de alkuképes, fenn van a képes motoron is emga motor.hu-n. Miskolcon van a gép.
valaki kérdezte, hogy a power szelep nem csinál neki semmit kulcsfordításra, valószínüleg nincs vagy rossz az akksi, uyganis kis nyomtatott áramkör vezérli a powermotort, ami meg bowdennel mozgatja magát a szelepet. elvileg gyujtásnál amikor áramot kap elfordul felső végállásba, aztán visszamegy üzemi pozícióba,(demózik:-) és ha berugják a mocit akkor kezd müködni, kb 0-2500 ig nyit aztán zár és 6000 felett nyit, de ezt még sose sikerült iyg belőni....
nem is szivesen venném meg:D
De hol is a motor...?
Nekem van! De jelenleg még nem eladó!
125-ös dt-re
Sziasztok! vki tud egy eladó hengerfejet SÜRGŐS LENNE! KÖSZI
nemtud vki olcsón jó állapotú 125ös önindítós DT-t?
köszi szépen remélem sikerül valamit összehozni!
Vickey - Szép a szine.......
Blade azt meg tudod nézni hogy van -e benne aksi....