Szatyina Géza tarján tel.:06 20 427 1314
náluk van minden dt hez megmindenféle motorhoz és postán is tudnak küldeni
az ő honlapjuk: http://gerecsemotor.hu/
és ez mindenkinek szol aki bonto után érdeklődőtt
srácok! fontos lenne sürgösen egy hátsótengely számomra, mert a yamahánál azt mondták 21 000 körül jön ki csak az anya meg a tengely! 125R-hez kell, nem tudom ha többi különbözik-e azért mondom! rohadtul fontos lenne ha bontót tudtok mondani az is jo csak hamar légyszi
az lenne a kérdésem hogy vettem egy dt 94 es álitolag de ha ráforditom a kulcsot gyujtásra semi nem torténik a power nem moztul lámpa semmi de beindul és csak akkor van világitás gázra power nyit és a kérséd most akkor nincs benne aksi vagy nem is elektromos power szelep van benne hanem mehanikus,aki tudna válaszoljon megköszönném
Hátsó kerék csapágy méretet ha nem tud senki mondani, keresek eladó ülést, DT 80 LC2es fajtát, az alján a tartószerkezet széttört, nem tudom javítani sehogy. ha van akkor csak külön tartószerkezet is jó, mert az ülés szép.
Akit érdekel 125 r-es dt robbantott blokk ábrája,az megtalálja a motorosok.hu szervízkönyvek menüpontja alatt,derbi gpr 125ös álnéven .A blokk ugyanaz,mint a dt-ké.
Jelszóért írjatok e-mailt,lesz ott egy cím is.
Holnap szeretnék venni hátsókerék csapágyat az LC2 80as DTmhez, tudnátok mondani méretet? ha nem, akkor ugyanaz mint a 125é? egy méretet nagyon szeretném ha írna valaki:) és hány kell bele? 2 ?:)
enyémen is ilyen volt, amugy Mo-FA-KER a magyar forgalmazója, mofaker.hu
sztem jol tapad aszfalton és a földutat is birja, óriási homok az amit már nem bir
sziasztok légyszi segítsetek!
a hiányzó 2 helyre mi a rákot kell írni? mert szintereztetni fogom a vázat é kelesz új adattáblát csináltatno mmeg akkor már hár helet, hogy 50 lesz benne
na faszaq srácok...
uj hátsotengelyt, gyárit honnan lehet szerezni, mennyiért? kellene sürgösen mert valahogy kimütjük ezt a retket de vissza már nem kerül... aztán lánckerék-lánc szett... gumi... kicentirozás... müszerfal is kellene...
télleg, valakinek nem kell a mostani gumi? 3 napja használom mert eddig állt a motor de utcai nekem nem kell! Bridgestone Battlax BT45R 120/80-18"-as, ujan 30 000 Ft (forgalmazo honlapján ellenörizheti aki nem hiszi), 20 000 Ft-ért adom és hozzájár egy első Mitas "TRIAL" is (képeket meg lehet nézni)
náluk van minden dt hez megmindenféle motorhoz és postán is tudnak küldeni
az ő honlapjuk: http://gerecsemotor.hu/
és ez mindenkinek szol aki bonto után érdeklődőtt
Köszi
kicsit ferde lett nehéz rátenni de üzemel
Hátsó kerék csapágy méretet ha nem tud senki mondani, keresek eladó ülést, DT 80 LC2es fajtát, az alján a tartószerkezet széttört, nem tudom javítani sehogy. ha van akkor csak külön tartószerkezet is jó, mert az ülés szép.
Jelszóért írjatok e-mailt,lesz ott egy cím is.
én pont azért akaro mmegcsinálni, hogy a jard ha baszaxik lássa, hoyg 50es és bekaphatja a japánok nem hazudnak XD
de majd megnézem azért
Holnap szeretnék venni hátsókerék csapágyat az LC2 80as DTmhez, tudnátok mondani méretet? ha nem, akkor ugyanaz mint a 125é? egy méretet nagyon szeretném ha írna valaki:) és hány kell bele? 2 ?:)
sztem jol tapad aszfalton és a földutat is birja, óriási homok az amit már nem bir
a hiányzó 2 helyre mi a rákot kell írni? mert szintereztetni fogom a vázat é kelesz új adattáblát csináltatno mmeg akkor már hár helet, hogy 50 lesz benne
és ahol vettem ott a 2ért 18800at fizettem
Még másfél éve ő foglalkozott 125ös DT-k bontásával. Nem tudom, h ez a száma-e még, próbáljátok ki mind a ketten.
Nem innen rendeltem, de itt rátalálsz.
http://www.gumaker.hu/heidend....
Kb. mennyibe kerül bontóból 125ös Dt-hez,
- Váltóvilla
- Váltó tengely ?
Kicsit trapára ment, letört egy feszítő darab így nem vált és nem húzza vissza a váltókart.
Előre is Thx.
uj hátsotengelyt, gyárit honnan lehet szerezni, mennyiért? kellene sürgösen mert valahogy kimütjük ezt a retket de vissza már nem kerül... aztán lánckerék-lánc szett... gumi... kicentirozás... müszerfal is kellene...
télleg, valakinek nem kell a mostani gumi? 3 napja használom mert eddig állt a motor de utcai nekem nem kell! Bridgestone Battlax BT45R 120/80-18"-as, ujan 30 000 Ft (forgalmazo honlapján ellenörizheti aki nem hiszi), 20 000 Ft-ért adom és hozzájár egy első Mitas "TRIAL" is (képeket meg lehet nézni)
Supermoto