Különben szerintem mindenki, akinek még nincs, dobjon be egy átlátszó benzinszűrőt a vezetékbe, egyrészt sok szart megfog, másrészt csak rápillogsz és azonnal látod hogy van-e nafta.
Hát, ha csak 2 lityi volt már benn, akkor előfordulhat, hogy a tartalék állás nyílása van elkoszolódva(ritkábban van használva, ott könnyen összegyülik a kosz meg a rozsda), és a lassan lefolyó kevés nafta által alacsony volt a benzinszint a karbiban, ez okozhatta az akadozást és a kis gáznál alacsony fordulaton már nem nagyon szívta fel a motor.
hát elég nehezen lehetett fordítani ia csapot amit tudtam hogy volt rajta nyitva meg zárva.... szval nincs rajta tartalék ezek szerint... meg akkor nem mentem volna el vele 10km-et ha nem elég neki....
Köszi.Sajnos minden zárva ,úgyhogy a 4 napos hosszú hétvégén nem fogok motorozni:S
azt nemtudom mennyire szerencsés felfúrni a hengert, tudtommal pont lefurják azt az edzett réteget ami miat tartós a henger fala. Amúgy rámértem és nem vészes..Csak az az 1 gond h várnom kell:S:S
" Ha ma, motorozhatsz..NE halszd holnapra""!
hajtókart lehet külön is kapni az alsó és felső tűgörgőkkel együtt adják
de ha már így szétszeded akkor fúrasd is meg mert tuti hordós a hengered
de szerintem csapágyakat is cserélhetsz
aztán lesz egy új motorod
30-40ezernyi összegre számíts rendes alkatrészekből
szerintem a pinkmotorsná..... http://pinkmotors.hu/
írj nekik mailt hogy mi kell és küldik is.....
nekem meg olyan gondom lenne hogy haver TDR-jével mentem ma és egyszer csak mintha kifogyott volna a benzin de volt benne 2 lity és mindig meg akart állni és ha nem pörgettem 9ezerig megállt... aztán be se nagyon akart indulni aztán nagynehezen beindítottam és jó volt 1 10 percig szerintetek mi lehet? gyertya? porlasztó?
szétszedtem a motort mert elég gyenge(max 60 km/h) és és hangos volt (kopogott vmi)
Megvan a hiba :S a gyűrű egy fos betettem a hengerbe és legalább 3 mm hézag van a két végpont közt, vmint a tűgörgő kikoptatta a hajtókart :S
szóval kellene nekem hajtókar (remélem nem a főtengellyel együtt van?! ) dugó tűgürgő gyűrű minden a henger az jó!
A fő kérdés hol tudom mindezt leggyorsabban és olcsón beszerezni ?(de jó minőségben)
sürgős köszi
Én ma voltam túrázni az én 94-es dt 80-asommal, és minden gond nélkül mentem 140 km en a honda nsr mellett, pedig a motorom most lett felfúrva és bejáratáson van. Szerintem is a régebbi dt-k sokkal jobbak mint az újak.
Haveré is új de nem kezdem el sorolni a baját, mert hosszú lenne a lista..
A lényeg, h kb 5-6szor volt már vele yamahánál, természetesen mindig megcsinálták garanciába.
Én is azt hallottam,hogy a régebbi DT-k Gondolok itt 2000-alattiak sokkal jobban birják a nyúzást mint az ujjabbak.. Hát de ez van ha szerencséd van foghatsz ki faszákat is.. Haver is 3éve vett egy új DT-t de eddig semmi baja nem volt..
ha a dugattyút beolajozod és szép lassan csúszik le a hengerben gyűrű nélkül akkor jó még
nekem lötyögött rendesen
azt nemtudom mennyire szerencsés felfúrni a hengert, tudtommal pont lefurják azt az edzett réteget ami miat tartós a henger fala. Amúgy rámértem és nem vészes..Csak az az 1 gond h várnom kell:S:S
" Ha ma, motorozhatsz..NE halszd holnapra""!
de ha már így szétszeded akkor fúrasd is meg mert tuti hordós a hengered
de szerintem csapágyakat is cserélhetsz
aztán lesz egy új motorod
30-40ezernyi összegre számíts rendes alkatrészekből
eladó a dtm
akit érdekel írjon
http://pinkmotors.hu/
írj nekik mailt hogy mi kell és küldik is.....
nekem meg olyan gondom lenne hogy haver TDR-jével mentem ma és egyszer csak mintha kifogyott volna a benzin de volt benne 2 lity és mindig meg akart állni és ha nem pörgettem 9ezerig megállt... aztán be se nagyon akart indulni aztán nagynehezen beindítottam és jó volt 1 10 percig szerintetek mi lehet? gyertya? porlasztó?
szétszedtem a motort mert elég gyenge(max 60 km/h) és és hangos volt (kopogott vmi)
Megvan a hiba :S a gyűrű egy fos betettem a hengerbe és legalább 3 mm hézag van a két végpont közt, vmint a tűgörgő kikoptatta a hajtókart :S
szóval kellene nekem hajtókar (remélem nem a főtengellyel együtt van?! ) dugó tűgürgő gyűrű minden a henger az jó!
A fő kérdés hol tudom mindezt leggyorsabban és olcsón beszerezni ?(de jó minőségben)
sürgős köszi
A lényeg, h kb 5-6szor volt már vele yamahánál, természetesen mindig megcsinálták garanciába.
06205276126 érdeklődni itt.
Haver is, de neki van még garanciája...
http://horvathmotor.hu/
Itt kérdezd meg!
De szerintem bőven jo egy centírozás!