Üdvözlök minden DT rajongót!
Nekem egy 86-os évjáratú, teljesen gyári DT80-am van fekete-piros színben krómfelnikkel!
Gyönyörű paripa de nem megy ugy ahogy a többi DT!
OKA: gyári kipufrendszerbe bele van vésve, h 80km/h és nem is megy többel.
Az original rendszert nem akarom szétbarmolni, TEHÁT ha tud valaki valahol eladó sportkipufogórendszert yamaha DT80-hoz akkor nagyonkérem írjon vagy szóljon!
Előre is T H X ! ! !
e-mail: wolforla@citromail.hu
Itt mindenki tuningolni akarja az enduróját nem arra vannak. Ha erösebb kell akkor venni kell egy nagyobbat! Akármilyen tuning legyen is az nem lessz a motornak jobb mint a gyári ! Nem véletlen rakták össze igy.. (Ez az én véleményem...)
na császtok még hogy nincs dt-re versenykarbi már meg is van nem is drága a neve: dell"orto 28 vagy 30-as plussz hozzá 0.3-mas carbonos membrán sztem veszek rá egyet
Sziasztok ! Nekem az a problémám lenne hogy van egy dt 80 lc2-sem de valamiért hidegen nem indul csak sok rugásra de ha egyszer beindul utána már rendesen egy rugásra indul ! És valaki meg tudná mondani hogy milyen a helyes karbi szint mert a légszűrőben mindig áll a benzin ! Ha valaki tudna segiteni az légyszi írjon dave0423@freemail.hu ! előre is köszönöm
honda nsr felnik pÁrban eladÓk!supermoto ÉpÍtÉshez elÖnyÖs,sokkal olcsobb mint akÁrmilyen supermoto felni!a kÉt felni Ára 22000,ami mellÉ adok ajÁndÉkba egy hÁtsÓ fÉktÁrcsÁt,de ha kell elsŐ is akkor mÁr 25000!
a felniknek semmi baja,Énis hasznÁltam Őket,csak lecserÉltem Újabakkra!
ha Érdekel,vagy bÁrmilyen kÉrdÉs lenne,akkor irj!
e-mail:karakter01@citromail.hu
msn:karakter01@citromai
l.hu
Üdv mindenkinek!
Egyik haveromnak van egy yamaha dt 50ese! SM ként vette; de szeretné endurositani! Ha valakit érdekel ELADÓ A KIPU rendszer! Olaszországból lett rendelve hozzá! Postaköltséggel kicsivel több volt mint 300 euro! Alacsony fordulaton nem tul erös; de 6000 környékén ugy viselkedik mint egy power... 14000et forog vele! A hangja 50eshez képest elég jó sztem! Ha valakit érdekel hivja a hirdetésben szereplö számot! Gyári dt vagy rx rendszer csere is lehetséges! Ha érdekel hivd a számot és megegyeztek!
ilyen jol birja ez a gumi?:D akkor jo lesz megint majd...
hát a felnijeimmel vannak gondok ha az kész akkor már használható, aztán még majd egy láncszettcsere lesz és akkor ready to race :D utána meg majd csinositgatom én is :) tudsz csinálni vidit evvel a dobbal? nagyon jol néz ki! hát igen a hátsó fékem nem volt a legjobb sajna, pedig fel is csiszoltam mielött elvitted :S régi dobfék átka... amugy meg eléggé kezded a maxot hozni a 80-asból! :D
de mondjuk utána lehet azért csinálta hogy nem mosta át haver benzinnel a fúvókákat meg a benzinszűrőt csak letörölte... mondjuk én akkor pont faternak segítettem.... de holnap akkor lecseréljük a naftát átmossuk benzinnel a fúvókákat meg a benzinszűrűt és meglátjuk milessz még esetleg a légszűtővel van gáz........
Sziasztok ! Nekem az a problémám lenne hogy van egy dt 80 lc2-sem de valamiért hidegen nem indul csak sok rugásra de ha egyszer beindul utána már rendesen egy rugásra indul ! És valaki meg tudná mondani hogy milyen a helyes karbi szint mert a légszűrőben mindig áll a benzin ! Ha valaki tudna segiteni az légyszi írjon dave0423@freemail.hu ! előre is köszönöm
Környékbeli vagy?
Mert én Iváncsán lakom.