Linkelek egy videót, amivel kapcsolatban a segítségeteket szeretném kérni. A motor sem ürseben, sem sebességben nem forog 6.000-es fordulat fölé. Legmagasabb fokozatban is van erő bőven, de nem forog tovább. 5000-től kezd elfogyni a tolóerő, és szépen megáll 6000-nél. Nem dadog, nem köhög, bár a gyertya nem NGK, hanem valami Beru Ultra. Ezt a héten cserélem. Mondták, hogy ez is lehet az oka. Adalék infónak még, hogy a CDI elvileg gyári, nem tudom, ez számít-e, valamint a kipufogóban nincs folytás. http://www.sportmotor.hu/motor...
Előre is Köszönöm!
Üdv.
Avagy nagyobb mértékű rozsda eltávolítása hogyan lehetséges?
Minden féle megoldás érdekel, valószínűleg a rozsdaoldó murva páros nem elegendő, mivel nem szimpla felületi rozsdáról van szó!
A membránt teljesen mindegy melyik irányba rakom vissza? Nekem tök egyformának tűnik mindkét oldal, kivettem de nem jegyeztem meg hogy volt.. Illetve hajtóműbe milyen olajat ajánlotok? DT 125 R
yamaha tzr 125 4DL blokk eladó elketronikával bontom is ha kel valakinek valami van kábelkötegem és minden elektronikám is! gumik is vannak!
müszarfalam is van km ora nélküliek! olcsón!
tel:06307316232
Nem a benzin 1, hanem az olaj! Tehát 1:40 es keverési arány azt jelenti, hogy 1 liter olajat kell 40 liter benzinhez keverni. Így átszámítva 1 liter BENZINhez 25ccm OLAJat kell keverni.
Ha már szép nem is vagy, legalább hülye ne legyél már!
40L benzinhez keversz 1L olajat, az az 1:40-es keverék...
20L benzinhez keversz 1L olajat, az az 1:20-as keverék...
É most így a bábeli zűrzavarban felteszem neked a kérdést, vajon melyikben lehet több olaj?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Előre is Köszönöm!
Üdv.
Minden féle megoldás érdekel, valószínűleg a rozsdaoldó murva páros nem elegendő, mivel nem szimpla felületi rozsdáról van szó!
Azt hittem, nem tudod mit jelent az ötlet szó.....
müszarfalam is van km ora nélküliek! olcsón!
tel:06307316232
De jól kevertem eddig is 20ml 1L-hez
1:20 arány 1L benzin 50ml olaj!
De ha tudtok olvasni írtam hogy én keverem 20ml öntök 1L benyához!
06 20 3911529
Debrecen
G.
Ha már szép nem is vagy, legalább hülye ne legyél már!
40L benzinhez keversz 1L olajat, az az 1:40-es keverék...
20L benzinhez keversz 1L olajat, az az 1:20-as keverék...
É most így a bábeli zűrzavarban felteszem neked a kérdést, vajon melyikben lehet több olaj?
Ha 1:40 akkor 1L benzinhez 40ml olaj?
Ez 2x annyi