sziasztok!
Nektek amikor eléri a power szelep nyitási állapotot hogyan nyit?
Megindul és rohamosabban gyorsul de egyenletesen? vagy hirtelen nyit és ugrik?
már a finishbe vagyok a felujitással csak az a elektronikát kell gatyába rázni akinek kapcs rajzok esetleg tapasztalati vannak nyugodtan irjon :D köszönöm srácok
sziasztok srácok! egy kérdés lc 2 125 ös dt ami a gyujtás alaplapon van kis jeladó a tetején arrol kapja a power is jelet? vki mondja már ezt meg nekem ... köszönöm sziasztok
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy van egy 2007-es 50-es DT-m és nem mér a km órája. (digitális)
Egyfolytában nullát mutat. Pár napja lemostam sterimobal és akkor még jó volt de másnap már nem. Nem az első eset hogy így mosom le. Lehetséges hogy a szenzor halt meg? Azt néztem újonnan egy vagyon.
Hali! dt80 lc2-be lehet tenni ledes égőket? Gondolok itt első ,hátsó,fék,helyzetjelző,műszerfal égőre!
Azt már kiderítettem hogy ledes indexhez rellét is cserélni kel... Lehet kapni olyan foglalatú ledégőket mint ami a motorban van... De lehet hogy első világítás nincs ledesbe?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia. Ha jól megtudod húzni ,akkor jó a menet! Lehet a gyertyagyűrű nem jó,vagy a gyertya és a hengerfej közt van vakami kis kavics ami rést hagy. Vedd ki a gyertyát és takarítsd meg a gyertya helyét! De figyelj arra hogy ne a hengerbe seperd a koszt...
ha jól emlékszem onnan felismerhető hogy a rezóból ami jön ki cső annak a külső átmérője 25-26 mm körül van, a vékonyabbnak pedig 22 körül. A vastagabbik fajtával nekem kicsit mélyebb hangja lett, és sokkal nyomatékosabb, azzal a kipuval akartam a legtöbbször 7.-be váltani
A dob annak a rezónak a dobja, viszont át van alakítva, belülről a kamrás biszembaszom ki van ürítve, helyette végig perforált cső megy, körülötte gyapottal(ebben van a fő folytás). Képet már csak holnap tudok küldeni mert sötét van, de a rezó úgy néz ki mint egy szép álapotú gyári, a dob nem egy szépségdíjas de vállalható.
Képet tudsz felrakni róla?
Mit jelent az, hogy vastag csöves? A rezo után rész vastagabb? Mennyivel vastagabb? Meg milyen lesz vele a motor?
Köszi előre is!
Sziasztok segítségre lenne szükségem! 125 LCII, a hibajelenség a következő: beindítom és csak alapjáraton megy gázra nem reagál csak néha befullad de egyáltalán nem pörög fel. A kérdésem hogy el szokott-e romlani a gyújtás elektronika vagy másnál is volt ilyen gond?
Én két féle fojtást ismerek egyik a rezóban: http://dt125lc.uw.hu/kipufogo_...
A másikat pedig a power állításával tudod kiküszöbölni.
De lehet van még máshol is én ezekről tudok.
Remélem tudtam segíteni :)
Nektek amikor eléri a power szelep nyitási állapotot hogyan nyit?
Megindul és rohamosabban gyorsul de egyenletesen? vagy hirtelen nyit és ugrik?
Lenne egy olyan problémám hogy van egy 2007-es 50-es DT-m és nem mér a km órája. (digitális)
Egyfolytában nullát mutat. Pár napja lemostam sterimobal és akkor még jó volt de másnap már nem. Nem az első eset hogy így mosom le. Lehetséges hogy a szenzor halt meg? Azt néztem újonnan egy vagyon.
Azt már kiderítettem hogy ledes indexhez rellét is cserélni kel... Lehet kapni olyan foglalatú ledégőket mint ami a motorban van... De lehet hogy első világítás nincs ledesbe?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Olajos a hengerfej a gyertya körül. Az mit jelent? Rossz a menet?
A dob annak a rezónak a dobja, viszont át van alakítva, belülről a kamrás biszembaszom ki van ürítve, helyette végig perforált cső megy, körülötte gyapottal(ebben van a fő folytás). Képet már csak holnap tudok küldeni mert sötét van, de a rezó úgy néz ki mint egy szép álapotú gyári, a dob nem egy szépségdíjas de vállalható.
Mit jelent az, hogy vastag csöves? A rezo után rész vastagabb? Mennyivel vastagabb? Meg milyen lesz vele a motor?
Köszi előre is!
A powert sikerült megcsinálnom.
A kipufogobol meg majd kiszedem a fojtást vagy veszek másik kiput.
A másikat pedig a power állításával tudod kiküszöbölni.
De lehet van még máshol is én ezekről tudok.
Remélem tudtam segíteni :)
Nem tud valaki Borsodban lehetőleg Miskolc vagy környékén egy normális gépműhelyet ahová elvihetném a dt-m hengerét fúratni?