Apuci ha nem zavarok lenne egy kérdésem. Tanácsot szeretnék kérni, hogy esetleg mit kellene megnézzek a DT 125-ön. Az lenne a gubanc vele, hogy alapjáraton ha jár kis ideig utána gázadásnál megtorpan a motor, mintha valamitől nem kapna eleget, néha le is áll. Magasabb fordulaton semmi gond nincs vele jól megy minden, mi lehet az okozója a problémának?
Szia!Nekem van egy rezóm,meg egy dobom de a rezónál cserélni kellene az összekötö hollandert.Odaadom ingyen,vagyis majdnem a dobot per pill használom a dt 80-on és ha adtok cserébe egy olyat ami jó rá,akkor odaadom ingyen.
Sziasztok. Ismerősnek van egy 94' Yamaha DT 50-e, ez még a léghűtéses.. az érdekelne, hogy nincs a valakinek elfekvőben jó állapotú rezója és végdobja!?!
Esetleg ismeretség, aki tudna rá készíteni komplett rendszert
Sziasztok. Ma érdekes dologgal találkoztam, elhoztam az alkatrésznek való DT-t es itthon nézegettem hogy milyen is a henger meg a dugó és véletlenül kezembe akadt a régi dugó ami a müködő DT böl volt kivéve, hát nem tudom látotte már valaki olyat, de akkora dugó volt a régiben, hogy nem jött, hogy higgyem minimum 10mm el tuti h nagyobb az átmérője. Ilyen formán lehet egy DT böl csinálni erősebbet mint 22 ló, persze ott van, hogy meddig birja a hajtókar meg a főtengely...
Ma az enyém is ezt csinálta miutan lecsréltem rajta a karbit, elindult es leállt, vagyis kis gázon, én csak annyit csináltam, hogy állitgattam a levegőn és nálam jó lett.
Szia!
Kitakarítottam a karbit, a légszűrőt de még mindig nem megy a DT.
Beindul aztán le is áll. Gyertyát kiveszem és tiszta benzin..
Szerintem nem véletlenül volt benne kis hőértékű gyertya. Méghozzá rövid menetes..
Nos,lehet hogy szimeringes?
Amikor kicseréltem a BR6-os gyertyát BR9HS-re akkor elment 5 km-ert és azóta nem akar menni.
Öcsöd-Szarvas-Kondoros körzetében valaki foglalkozik motorszereléssel?
Ma megnéztem és nem öninditos az se, sajnos azon sincs meg a power, vagyis müködőképes állapotban, amúgy annyi a baja h gyürü tört benne, és belekarcolt a hüvelybe hajtókar is jól áll benne, nem lóg, szóval adtam érte 50000 ft-ot
Sziasztok.Valaki tud olyan motorosbolt vagy web címet adni ahol tudok venni 93'-as DT 125 R típushoz: első féktárcsát,első betétet,láncot,első-hátsó lánckereket,vízhőfok visszajelző gombát. Elöre is köszi.
Elnézést az elobbiert. A képeket csak pl nek raktam be, az enyém lenne olyan mint a befele fordított gyujtasos, de nem oninditos. A másikat holnap délelőtt nézem meg komplett micsi az is. Az enyém tavaly fel volt ujitva csapást, szoszerint, hsjtokar,dugó, henger, rengeteget szidták vele. Azért nem működik a power mert nincsen meg a szervomotorja, meg a vezerles, már így vettem volt.
Ez a gyújtás oldal.
A főtengely csereszabatos, de az első képen látható önindítós, a másik nem.
Azért más a dekli, mert a lendkerék kifordítva van rajta (az nem csereszabatos) és a gyújtás alaplap a dekli belsejére van felfogatva, nem pedig a blokkfélre, mint a másodiknál.
Így az alaplap sem cserés.
De a főtengely ok.
Amúgy gondolom a második a bontott, abba jó a főtengely?
A hajtókar mennyit mozdul oldalra a felső szemnél?
Manual szerint max 1mm!
Esetleg ismeretség, aki tudna rá készíteni komplett rendszert
Kitakarítottam a karbit, a légszűrőt de még mindig nem megy a DT.
Beindul aztán le is áll. Gyertyát kiveszem és tiszta benzin..
Szerintem nem véletlenül volt benne kis hőértékű gyertya. Méghozzá rövid menetes..
Nos,lehet hogy szimeringes?
Amikor kicseréltem a BR6-os gyertyát BR9HS-re akkor elment 5 km-ert és azóta nem akar menni.
Öcsöd-Szarvas-Kondoros körzetében valaki foglalkozik motorszereléssel?
ELADÓ ÚJ INDEXEK PÁRBAN BRUTÁL OLCSÓN!
Akit érdekel írjon a fórumon vagy kepesmotoron!
Üdv!
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Az a kérdésem lenne,hogy yamaha dt 80 lc2 53w-nek ez a főtengely csapágy száma 6304 c3 és 6204 c3?
A főtengely csereszabatos, de az első képen látható önindítós, a másik nem.
Azért más a dekli, mert a lendkerék kifordítva van rajta (az nem csereszabatos) és a gyújtás alaplap a dekli belsejére van felfogatva, nem pedig a blokkfélre, mint a másodiknál.
Így az alaplap sem cserés.
De a főtengely ok.
Amúgy gondolom a második a bontott, abba jó a főtengely?
A hajtókar mennyit mozdul oldalra a felső szemnél?
Manual szerint max 1mm!