Üdv.
Nemrégiben vettem egy Dt 80-at!
Az a probléma van,hogy nem lehet sebességet váltani,mert olyan mintha szorulna valami!
2 fokozat van ha lábbal váltom,de ha menet közben "ráncigálom" a váltókart akkor fel tudok váltani!
Szétszedtük de különösebbet nem tapasztaltunk!
Segítségetek szeretném kérni!
Sziasztok. Van DT-re első-hátsó gumim.
ittvan róluk pár kép. ha érdekel írjatok emailt: atika199@freemail.hu
és hogy mennyit érne meg nektek. köszi
Első dunlop, hátsó mitas
Ha önindítós, akkor spéci lendkeréklehúzó kell hozzá.
Laposvasból tudsz csinálni, előfeszíted, s megkoccintod a tengőt.
Le fog ugrani.
Csak hagyd az anyát a föcitengő végén, és azzal tudsz hézagolni, meg nem bussza el a tengő végét.
Ha sima, akkor meg 27X1-es balos leszedő "köll" hozzá.
heló lenne egy kérdésem mivel szedted le a dt ről a lendkereket én csináltam egy lehúzót de nem engedett meg van erre valami külön lehúzó mert szimeringet kéne cserélnem választ előre is köszi
hello!
egy kis segitséget kérnék.
Yamaha 125dt-r megàlt magàtól a hűtő kupakot kinyomta és ömlöt a füst kifele, pedig a mutató épp hogy üzemi fokot mutatot kb 3km mentem vele.
kicsit vàrtam a kupakot nem raktam vissza beindult rögtön de gőz ömlött kifele majd kb 3p és leàltt.
megfoktam a hengert tűzforró voltt, ràakartam rugni egyet de mintha szorulna a dugó. kb 5perc màr akkor a berugót lelehetett nyomni. de kb 2 hete sziszeget a hűtőkonzol kupaknàl sziszeget és mocskos olajos volt a vizem majd egyszer csak abbahagyta a sziszegést,
Nem nyerészkedni akarok, én már túlléptem ezen a kategórián.
Hol laksz? Én Gyöngyös mellett. Az alkatrészek nem újak, de tudjuk, hogy ha bármi kell hozzá azt beszerezni horror, jelképes összeg 5500, csak, hogy ne legyen komolytalan a dolog, és még vannak alkatrészek az eddig felrakottakon kívül.
kellett neked eladni a zixtét mondjuk én is lehet eladom a DT-t de akkor össze kaparom a pénzt másikra kölcsön motorozni nem buli...ha töröd akkor beveszed a brét torokra
Nekem pár héten belül lesz eladó. (Jelenleg még működő motoron üzemel, tökéletesen.)
Ha nem sürgős, akkor az adatlapomon megtalálod az e-mail címem.