Üdv!
Yamaha dt125-r motorom van.
Kb 1hete csinálja ezt hogy menet közbe hűtőkonzol zárókupaknál sziszeg és néha csepeg a vizem.
Megállok megvárom hogy vissza hűljön letekerem a kupakot és hülye kipufogó gáz szaga van, és sűrű olaj sötét olajféleség van a kiegyenlítő tartályba.
gyertya hézag? én màr 1x úgy jàrtam bedöglött a traffóm vedtem egyett és nuku szikra, majd hülyeségből szinte semmi hézagot nem hagytam és làs csodàt volt szikra
Küzdök hetek óta az R-es DT-mmel. Egyszerűen nem tudok előcsiholni belőle egy szem szikrát se. Trafóhoz a narancssárga vezetéken jön fel feszültség rúgásra, 14V környékén, de mégse megy. Trafó másik motorom működik. Bármi tipp? Kábelköteget, trafót, gyújtsávezérlőt, gyújtáskapcsolót, generátor álló és forgórészt, jeladót átraktam a donor motorról és mégse jó. Szerintetek? Már hullik a hajam... Köszi előre is!
Egyelőre úgy néz ki, hogy lesz egy komplett TDR, amit megbontok. A TZR felnivel amúgy is az a bajom, hogy 3 küllős, nem rendes fűzött felni.
De azért köszi, a napokban még lehet megkereslek.
Én tettem tzr villàba. Tdr felnit ês csak a csapàgyat kelletcserèlni..
Ha erdekel nalam lesz egy szett tzr felni a dt be
Brembó felni de gumik szarok rajt
Yamaha dt125-r motorom van.
Kb 1hete csinálja ezt hogy menet közbe hűtőkonzol zárókupaknál sziszeg és néha csepeg a vizem.
Megállok megvárom hogy vissza hűljön letekerem a kupakot és hülye kipufogó gáz szaga van, és sűrű olaj sötét olajféleség van a kiegyenlítő tartályba.
Valakinek ötlet?