"Hordom magamnál az adásvételit amire Yamaha dt 50 van írva! Kötöttem rá biztosítást." Ezt hívják úgy hogy okirat hamisítás, jobban megkúrnak érte mint ha rendszámos 125-ösel mennél jogsi nélkül
Sziasztok! Nemrégiben hozzá jutottam egy Yamaha Dt Lc2-es (35E) motorhoz, de van egy bökkenőm vele. Nagy valószínüséggel hibás a Gyujtáselektronikája. Esetleg tudna valaki egy ebszerzési forrást mondani nekem vagy egyéb kiküszöbölhető opciót(másik gyújtás és mechanikusan beállított power stb... mennyire lehet nyerő ?) Előre is nagyon szépen köszönom
Üdv!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valami farok rossz csavart rakott a lánckerékhez (más menetemelkedés ), és azt kéne cserélnem, viszont menetfésű híján nem tudok venni csavart (pedig már csak ez kellene, hogy összeálljon ).
Ha valaki lenne olyan kedves, és megmérné nekem a tengely végén a menetemelkedést, akkor nagyon hálás lennék.
Köszönöm!
Lehetetlen volt már olyan ,hogy több volt benne az olaj és fulladt mert nem égett el az olaj!
Nem olyan rég vettem!
További tanácsokat várom :)
Köszönöm
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok sajnos csak így tudtam felvenni milyen állapotban van a dugó? Érdes a oldalt a felűlete!
Következő lenne a kérdésem suliba járok vele és sajnos nélkülözhetetlen ,hogy ne motorral járjak betegségem miatt....meddig bírja még ez a dugó?Mi lehet a legrosszabb ami történhet nem szeretném ,hogy baja legyen és még ki kéne bírnia egy kicsit míg nincs suli és fel tudom furattatni...Jelenleg 65 megy max. de szinte minden rúgásra indul!
A videó óta max. 700km tettem bele....
Köszönöm szépen
Hordom magamnál az adásvételit amire Yamaha dt 50 van írva! Kötöttem rá biztosítást. Szerintem a legfontosabb,hogy városba nem állat módjára kell menni,arra ott a terep!
Írtam e-mailt.
Köszönöm
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy valami farok rossz csavart rakott a lánckerékhez (más menetemelkedés ), és azt kéne cserélnem, viszont menetfésű híján nem tudok venni csavart (pedig már csak ez kellene, hogy összeálljon ).
Ha valaki lenne olyan kedves, és megmérné nekem a tengely végén a menetemelkedést, akkor nagyon hálás lennék.
Köszönöm!
És ezt ,hogyan értsem nagyon gázos?
Lehetetlen volt már olyan ,hogy több volt benne az olaj és fulladt mert nem égett el az olaj!
Nem olyan rég vettem!
További tanácsokat várom :)
Köszönöm
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok sajnos csak így tudtam felvenni milyen állapotban van a dugó? Érdes a oldalt a felűlete!
Következő lenne a kérdésem suliba járok vele és sajnos nélkülözhetetlen ,hogy ne motorral járjak betegségem miatt....meddig bírja még ez a dugó?Mi lehet a legrosszabb ami történhet nem szeretném ,hogy baja legyen és még ki kéne bírnia egy kicsit míg nincs suli és fel tudom furattatni...Jelenleg 65 megy max. de szinte minden rúgásra indul!
A videó óta max. 700km tettem bele....
Köszönöm szépen
http://youtu.be/2D7g6FUaqPY
Az akksi felőli idomot nem adnád el külön égen földön keresek de nem találok...köszönöm
A különolajzást ,hogy tudom ellenörizni hogy rendesen müködik-e?
2006 dt 50