Jah, érdekes kollegák... az alkatrészestől fázok így hogy valaki már megszívta...a tatabányait felhívtam, de nincs komplett blokkja, csak bontott alkatrészei, de azok se az enyémhez valóak...:/ ja és a másik kérdésre: nem, nem a főtengelycsapágy volt, mert méretre kb olyan mint a bicikliknél lévő kormánycsapágy...de ha valakinek van még ötlete, az jó lenne :D
Érdeklődnék, hogy '92-es évjáratú DT 125-ön volt-e gyárilag hátul csomagtartó? És ha igen, akkor hogy nézett az ki?
Próbáltam google-s képekből kibogozni, de össze-vissza adja be az évjáratokat. (Is.)
Hellosztok! Indexlámpákat keresek, tdr125re kellene, de úgy tudom a dt-jé is ugyanolyan. 2 db-ra lenne szükségem, ha valakinek van esetleg eladó, dobjon egy e-mailt nekem legyen szíves!
Apuci Emzoli segítségeteket kérném, keresnék egy mocskos malaguti grizzly rcx-be gyűrűket. De sehol sem találok 39-es kellene.
Felül 1.2mm es gyűrű alul 1.5mm es gyűrű oldalt stiftelt.
Segítségeteket előre is köszönöm.
mint kiderült van egy hálás yamaha dt 50 nesem még a legelsö 1987 es, alkatrészt lehet még kapni tömités esetleg furatni szeretném stb, kárpit,? tik honét veszitek,?
ez jó lenne?