Én meg azt gondolom, nem csapágybronzból készül a betét, hanem rézből, vagy valami könynne forgácsolható takony vasanyagból, autómata acélból vagy s235 ből.
Talán a tengely van megkopva, azért lehet.
És a végét méred, mert ugye azon át kell tudnod dugni.
Belül meg már kopott, és lógni fog.
Nem hiszem el hogy nincs rá megoldás, itt a fórumon évek óta küzdenek a 80-as DT-s kollegák.
Papír-írószer.
Bemész egy tolómérővel, s kérsz félfamentes A3-as rajzlapot.
0,3-0,5mm közötti jó lesz.
Én felteszem satura, s rongyba befogom.
Először csapágygolyóval kiütögetem a lukakat körbe, s beletolok csavarokat.
Majd olajos kézzel körbesimogatod az éleket, s szépen kirajzolódik a vágóél.
Ekkor ollóval kezdődik a türelemjáték.
Vagy körbeütögeted az élt kiskalapáccsal.
De szívj el előtte egy Jointot, vagy tolj be 2 sört, meg egy rövidet.
Heló!
Borsod megyei vagy pesti bontók telefonszámára lenne szükségem! Vaaagy ha valakinek lenne elfekvőben egy olyan fogaskerék amelyiket a berúgó tengelyen lévő fogaskerék közvetlenül hajt meg ne legyen rest jelezni! ;) :D
Hali!
Valakinek nincs elfekvőben kuplung oldali dekni tömítés?(DT125R)
Occó pénzért megveszem, mert csak arra lenne szükségem, ahhoz meg felesleges a szett.
Köszi!
sziasztok,egy kis segitséget szeretnék kérni, hátha valaki tud segiteni, egy yamaha dt r 50 tipusu motorom van,am 6 os blokkal és zörög a blokk minél jobban huzom annál hangosabb, az előző tulaj azt mondta hogy az olajszivattyú, ez lehetséges?és még vmi, enné a tipusnál nincsen a hűtőviznek tágulási tartálya?
hali egy segitséget szeretnék kérni venék itt a közelben egy mocit 2 merült fel hogy megnézem öket személyesen, szerintetek meik a jobb köszi mindenkinek http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
igazából én földbe kijárosra használnám azért nem veszek egy tuareget, elég óda ez is személy szerint köszi mindenkinek a választ ne szarozatok nyomjátok a véleményt :)
Hali,
Valaki tudna minarelli am6 , yamaha dt50 2006- ról szerviz könyvet, bontott ábrákat és elektronika rajzokat küldeni? Előre is köszönöm aki tud segíteni.
hello.mindenki.olyan.kérdésem lenne h yamaha dt80 lc1 esböl van e 1995 ös.évjáratu ami.power szelepes és milyen motor alkatrész van e hozzá drágák e fogyasztás ja és megbizhato e ilyesmi...
Valószínüleg hozzáér a kuplungbowden a gázbowdenhez és amikor behúzod a kuplingkart, megfeszül a bowden és az "húzza" meg a gázbowdent. Nekem olyat csinált régebben, hogy ha balra fordítottam a kormányt, felbőgött a motor. Ezen a problémán a bowdenek feszülésmentes laza elvezetése segített.
Elsőnek én ezt nézném meg.
És a végét méred, mert ugye azon át kell tudnod dugni.
Belül meg már kopott, és lógni fog.
Nem hiszem el hogy nincs rá megoldás, itt a fórumon évek óta küzdenek a 80-as DT-s kollegák.
köszi a segítséget.
Bemész egy tolómérővel, s kérsz félfamentes A3-as rajzlapot.
0,3-0,5mm közötti jó lesz.
Én felteszem satura, s rongyba befogom.
Először csapágygolyóval kiütögetem a lukakat körbe, s beletolok csavarokat.
Majd olajos kézzel körbesimogatod az éleket, s szépen kirajzolódik a vágóél.
Ekkor ollóval kezdődik a türelemjáték.
Vagy körbeütögeted az élt kiskalapáccsal.
De szívj el előtte egy Jointot, vagy tolj be 2 sört, meg egy rövidet.
Borsod megyei vagy pesti bontók telefonszámára lenne szükségem! Vaaagy ha valakinek lenne elfekvőben egy olyan fogaskerék amelyiket a berúgó tengelyen lévő fogaskerék közvetlenül hajt meg ne legyen rest jelezni! ;) :D
Régen nem voltak előregyártott tömítések, csak egy csapágygolyó, meg olló.
Valakinek nincs elfekvőben kuplung oldali dekni tömítés?(DT125R)
Occó pénzért megveszem, mert csak arra lenne szükségem, ahhoz meg felesleges a szett.
Köszi!
http://aprod.hu/hirdetes/yamah...
http://aprod.hu/hir
detes/suzuk...
igazából én földbe kijárosra használnám azért nem veszek egy tuareget, elég óda ez is személy szerint köszi mindenkinek a választ ne szarozatok nyomjátok a véleményt :)
Valaki tudna minarelli am6 , yamaha dt50 2006- ról szerviz könyvet, bontott ábrákat és elektronika rajzokat küldeni? Előre is köszönöm aki tud segíteni.
Elsőnek én ezt nézném meg.
G.
Olyan problémával fordulok hozzátok miért csinálja azt az 50-es dt ,hogyha behuzom a kuplungot felbőg a motor ?
Köszönöm szépen
G.