Ja ma én is ezen gondolkoztam hogy leveszem csak a multkor pont az az imbuszkulcs tört el
De holnap leszedem, nem hiszem el hogy a csapágy lesz... Nagyon baba hangja van, semi csörgés, csak ez a kopogás. Gyujtás tuti nem lehet? Vagy a power? Nem lehet hogy az kopan?
Pedig valószínűleg az lehet.Kopog a főtengely..bár 9000 km-el szinte hihetetlen,hogy a csapágyak megadják magukat.Vagy nem 9000 van benne.. Nekem volt egy dt-m 36000 km-el..na az kopogott,de nem is volt még széthúzva.Szedd le a gyújtásoldali deknit és fogd meg a lendkereket...piszkosul erősen mozgasd fel-le..ha érezhetően kotyog,érzed,hogy enged valamennyit..akkor csapágy.
Sok sikert!
Az a baj a videókamerémat nem tom a gépre kötni, a fényképező nem vesz fel hangot, a telős meg szerintem szar nagyon. De lehet megprobálom, valamenyire csak lehet halani
Állóhelyzetben is lehet halani
Nem akarom elhini.
Még csak 9ezer kilométer van bene. Nem akarom elhini. De akor veretés közben miért nem halom?sőt menet közben is alig, leginkáb csak üresben
Ezt arányaiban kell érteni.
Egy motoGP szerelő mondta hogy 10-15 lóerőt veszíthet egy utcai sportmotor(600-1000-es)
ha kopott a lánc, szóval a dt esetleg 1-2 lóerőt de még talán anyyit se.
10 lo ha kopott a lánc...hmm...12lovas a dt-m:D:D:D lehet ráférne egy csere...kicsit már kopott a hátsó lánckerék és a lánc is...mien árba lehet jó minöséget kapni? pl DID...
Én is gondolkozdtam supermoccositáson!
80as Dt-ben még ugysem láttam
Csak egy komplett tárcsás első kerék kéne amit áttudnák küllőztetni! De még sehol sem találtam! Akinak van elfekvőben és netán eladná irjon.
125ös-höz, bontókban van kerék és passzol a TDR-er kereke a Dt-be ami pont jó supermotosításhoz.
Ez komoly? Hát nekem már kopott ill nagyon megvan húzva az ekszcenteres álítón is alig van már feljeb álítási lehetőség. Meg mondta szerelőm hogy lánckerék se ártana...
Ezt menet közben hallod vagy álló helyzetben?Mert ez egyáltalán nem mind1
ha álló helyzetben hallod,akkor tutira főtengő csapágy kopottságra utal.Ha viszont menet közben motorféknél hallod,de álló helyzetben gázvisszaengedésnél nem,akkor lehet lánc..
Ezt hallani kell élőben
Léci mondjatok már pár szót ezekről a láncvezetökről! Mert nekem is van motoromon lánc alatt lánc felet ilyen fekete gumi/müanyag vazető de sehol nem ér hozzá a lánc :S Láncom meg már szinte teljesen meg van nyúlva és folyton rángatja a motor :S ki kéne cserélnem.
Öh nekem is volt ilyen kopogás...!Nekem az volt a hibája hogy a lánc nagyon laza volt (olyan szinten hogy a felső láncvezető teljesen L volt már kopva) és amikor megfogta a motorfék akkor ilyen kopogás hallotam!
Megnézni meg lehet!Nem mondom 100 % hoyg ez a hiba!
De holnap leszedem, nem hiszem el hogy a csapágy lesz... Nagyon baba hangja van, semi csörgés, csak ez a kopogás. Gyujtás tuti nem lehet? Vagy a power? Nem lehet hogy az kopan?
Sok sikert!
vegyel fel msnen ha komolyan erdekel (adatlapon van cim)
Van egy elado Giannelli sportkipuffom DT125re szinte uj, gyari kipuffot beszamitok.
erd: csombek@vipmail.hu
70/269-3548
Valaki meg tudna mondani h 2004-2005os DT 125 ben van e fojtas es ha van hol?
Nem akarom elhini.
Még csak 9ezer kilométer van bene. Nem akarom elhini. De akor veretés közben miért nem halom?sőt menet közben is alig, leginkáb csak üresben
Egy motoGP szerelő mondta hogy 10-15 lóerőt veszíthet egy utcai sportmotor(600-1000-es)
ha kopott a lánc, szóval a dt esetleg 1-2 lóerőt de még talán anyyit se.
80as Dt-ben még ugysem láttam
Csak egy komplett tárcsás első kerék kéne amit áttudnák küllőztetni! De még sehol sem találtam! Akinak van elfekvőben és netán eladná irjon.
125ös-höz, bontókban van kerék és passzol a TDR-er kereke a Dt-be ami pont jó supermotosításhoz.
Jó motorozást mindenkinek!
ha álló helyzetben hallod,akkor tutira főtengő csapágy kopottságra utal.Ha viszont menet közben motorféknél hallod,de álló helyzetben gázvisszaengedésnél nem,akkor lehet lánc..
Ezt hallani kell élőben
Öh nekem is volt ilyen kopogás...!Nekem az volt a hibája hogy a lánc nagyon laza volt (olyan szinten hogy a felső láncvezető teljesen L volt már kopva) és amikor megfogta a motorfék akkor ilyen kopogás hallotam!
Megnézni meg lehet!Nem mondom 100 % hoyg ez a hiba!
Üdv:Bönci
e-mailt: pudvapappa@freemail.hu