Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te miért szenvedsz vele 2-3e Ft kapsz a www.nagyvas.hu n nem1üb..
hello
2004es évjárat
nyáron eladó lesz
most van benne 7300km
jobban le vannak folytva sztem mint a régebbiek,de egy kis szelep csavarással előjön pár plusz ló!
étvágya jó,rövid távokon kb 6 liter,hosszú távon 5!nan gyapva max 7 de inkább kevesebbet ezsik!nem vészes annyira!végsebessége elfogadható,aki száguldozni akar speedet vagyen :D
kinézetre sztem sokkal jobb mint az előző típus... de ez ízlés kérdése!
fordulatszámmérő nincs rajta,tankja 1 literel nagyobb!
ha érdekel vmi más is akkor írj,vegyél fel msnre nyugodtan!
eddig za enyémen a legnagyobb szerelés az volt,amikor gumit cseréltünk :D szal ez bírja nálam
csá
Hú Slim! Előre is nagyon köszönöm
hy dtracing. érdekelne egykét infó az új dt-dről
látom ez valami újabb. milyen évjárat, mennyivel jobb? van -e ami nem jobb benne?
kösz
Felrakok pár képet hogy lásátok miről is van szó (sikerült apám mobiljával felvenni )
Hátt ezt így nehééz, úgy van az indexrelé hogy van egy tekercs benne vasmaggal aztán van egy kondenzátor és egy elenálás a tekercs egyik végénél van egy fémlap ami alapból rugós és zárja vagy nyitja (nem tudom) az áromkört. aztán a vasmagos tekercs lehúza ezt a lapot ha áromot kap és akkor zár vagy nyit. (elektromágnes) Egész ketyere egy fekete dobozba van fejidom mögött, és csak 2 vezeték megy rá.
Mibe van az a kondenzátor?
nem lehet hogy a reléd nemjó?
Be lehetne csiszolni? (ojan tipus-e) Érintkezik rendesen?
Sziasztok! még mindig index probléma :S
találtam bele egy 16V -os 1500mikroF os kondenzátort ami viszonylag jó belle mert müködik, de vannak gondok :S ha nem jár a motor akkor az index csak a jobb oldalon kattog ott is csak párat, ha a bal oldalra rakom akkor kintmarad és folyamatosan ég :S Ha jár a motor akkor a jobb oldali normálisan müködik a bal oldali is kattog de lasabban. És a bal oldalinál a hátsó izzó gyengében is világít :S
Nem tudom mi lehet a probléma már szétburítottam az egész motort. Én még mindig a kondenzátorra gyanakszok mert szerintem a 16V-os maximális töltés nem megfelelő :S LÉCI LÉCI valaki mérje/nézze meg nekem hogy az ő gépébe milyen kondenzátor van! Vagy valami őtletek hogy mi lehet a probléma?
Szeva!

Holnap lekapom és felteszem!
YAMAHA rx 80....
csá YAMArx 80 ról hallott már valaki? ugyanaz a blokk van benne mint a dt 80ba kéne egy kis segitség ha tud valaki irjon mondom mikéne..
na hali jol megy,de most felujitás alatt van.10.éig pi.ta györi vagy?én komáromi.tudsz alkatrészt valahol?itt az msn cimem::szmori01@hotmail.com
Fura egy motorod van, hogy megy ez a gép?
yamaha dt 200as hoz kellene 125ös dt fejidom lámpával eggyütt. meg hátsolámpa.ha valaki tud küldeni nekem egy képet a helyes power állásrol.
nekem nem is nyitható :D
hellosziasztok!

Még mindig szükségem lenne egy 80as vagy 125ös DT ülésének alulról a fényképére, eltört a zárszerkezetem és el is veszett, valahogy pótolni szeretném! Nagyon szépen kérnék egy fényképet!
Petyo
Szerintem nem A vizes 50-esre rámegy a vizes 80-as henger szal elméletileg levegősnél is így van
Az nem kérdés, hogy menni fog e, mert tuti, hogy rá lehet tenni, cska nem tudom, hogy maratni kell e vagy nem...
át kell csak huzatni az ülést. kárpitossall csináltatva 2-3ezer FT
Sziasztok ! Van egy Yamaha dt 80 asom ,nemrég szereztem csak az a gáz vele hogy csúnya sárga szinü és az üllés és sárga,fekete és szeretném gyári kék szinre fújatni csak az a gáz hogy egy sárga üllésel kicsit furcsán nézne ki.Na most vennem kéne egy másik üllés vagy lehet venni üléshúzatot vagy az üllést is lelehet valahogy festeni?
hello. légyszives vegyél fel msn-en: no_fear kukac citromail.hu .lene pár kérdésem.
vagesz
Nekem van Dt 50-esem eladó! A képen ami van! pár hozzászólással ezelött 2006-os! ( a képen épp az ülésen közlekedek)
Szerintem ez nem fog menni......amúgy engem is érdekelne, mert hasonló cipőben járok.

Más: KERESEK DT 80-as Blokkot ! Lehetőleg levegőset !
Hello!
Van egy 50 cm3-es dt-m, léghűtéses.
Rászeretnék tenni egy 80-as hengert, a kérdés, hogy kell e maratni?
A válaszokat előre is köszönöm!