egy jó 4 ütemű rendszámos mocc 500 tól indul de a fiatalabbja 800 is
200 ért ha nem szakadt megéri
egy full motorgenereál nem lesz 300 az biztos....
én is egy szakadtabb xt akarok venni és megcsinálgatom
Szia.Isten ments már nemveszek semmit pedig lenne pár jó és kuriozum vétel...de már mostanság semmit(hacsak nemnyerek a lotton Nemveszel 1 jó crosst...(árban föleg jó )
Te tudod de nem1 jó ötlet,öreg motor hiába karbantartott+4T sokdolog széteshet ott ami megjavitása+alkatrész beszerzése nehézkes/drága...(max 2.motornak venném..)
Mondtok amugy valamit mert ez igen jó kis gép, meg most let felújítva a blokja is 70 Km van benne most járatom. Előte is ment 135 öt sporkipuffal. De mégis csak 2T és ez is 89-es bár kurva jó álapotba van...
Az XL-nek meg már nagyon rég óta ismerem a tulaját és elég jó kezekbe volt legalábis nem követeltek tőle olyan 4000ig szokta pörgetni és hát álapota is elég jó. Itt is van a link: http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Nekem 200ért odadja. Amugy nem elcserélném hanem akkor DTmet elkéne adnom. Jah és rendszámos a motor..
85-ös XL: e-h dobfék, nehéz mint állat, sztem gyönge is (a mai 600asokhoz képest), futóműt sem 160ra találták ki, teleszkópok vszinüleg gatyák, és isten tudja, mit követtek el vele. Felejtsd el!
"85-ös, az már öreg, mint az országút. Alkatrész kb nincs sztem, vagy csak nagyon véletlenül. Te tudod, h mire használnád, de sztem nem éri meg elcserélni. Bár ez a DT-dtől is függ, és h mire használnád. Ha szántani akarsz vele, akkor esetleg, ha rendszámoztatnád, akkor felejtsd el. Szerintem...
Valaki cserélt már dt80lc2 első teleszkópjaiban olajat? A generál vége felé járok, és ilyet még nem tettem az elmúlt 40 évben, ha vki esetleg tudja, hogy mennyi olaj kell bele és milyen, az írhatna pár szót...
előre is köszi
helló
nekem olyan problémám van hogy a motor hidegen és melegen is nehezen indul csak szivatoval és úgy is nehezen alapjárat nincs:S szerintetek ez mitöl lehet már mindent csináltunk vele és nem joo szerintetek mit csináljak vele?
Lenne lehetőségem a DTmet lecserélni egy 85-ös 600 as Honda XL re. ami jó álapotba van. De nem tudom megérné-e :S Meg hogy menyi lenne fentartani azt a nagy motort, biztos sok a bíztosítás meg stb... Nem tudjátok menyibe vannak az ilyen dolgok? Anyiból megérné hogy az XL csak 5L körül eszik és 55ló meg 160 a vége
bemelegítve indultam el a motorral.
Kitoltam berúgtam és addig pöfögött még felöltöztem szal volt 5perce rá, hogy bemelegyedjen, meg abban a 2kmben se húztam neki mint az álat, de ahogy kiértem a városból ami kifér a csövön
Amúgy már nincs simsonom, mikor ezt vettem el kelett adnom, mert kelett a pénz.
De sztem akkor is jó volt azt az 50km et lemotorozni
Nem tudnátok segíteni egy kicsit?! Egy 83-as Dt-hez keresek/keresünk (barátommal) egy jobb oldali idomot! ha van valakinek ilyen, és megakarna szabadulni tőle, akkor az írjon pls! de más alkatrészek is érdekelnek!
Jaja:D Nekem is volt ien. Hogy kurva szar volt a kedvem. Csak akkor nekem 80as Dt m volt. Egészdélután motoroztam meg gondolkoztam és télleg jobb volt utána
Sziasztok.
Tegnap a barátnőm annyira felhúzott, hogy maj szét robbantam az idegtől.
Elővettem a gépet és céltalanul elindultam.2kmel később és minden kitisztult és már nem is voltam ideges
50kmet elmentem.Nagyon jó volt
Nem is fáztam.Csak úgy aszfalton mentem össze vissza
200 ért ha nem szakadt megéri
egy full motorgenereál nem lesz 300 az biztos....
én is egy szakadtabb xt akarok venni és megcsinálgatom
Az XL-nek meg már nagyon rég óta ismerem a tulaját és elég jó kezekbe volt legalábis nem követeltek tőle olyan 4000ig szokta pörgetni és hát álapota is elég jó. Itt is van a link:
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
Nekem 200ért odadja. Amugy nem elcserélném hanem akkor DTmet elkéne adnom. Jah és rendszámos a motor..
Vagy tegyél hozzá a DT árához és inkább valami fiatalabbat vegyél.
Kb 19e ft gyűrűvel csapszeggel.
Valaki cserélt már dt80lc2 első teleszkópjaiban olajat? A generál vége felé járok, és ilyet még nem tettem az elmúlt 40 évben, ha vki esetleg tudja, hogy mennyi olaj kell bele és milyen, az írhatna pár szót...
előre is köszi
de a mail megvan : fritz76@citromail.hu
nekem olyan problémám van hogy a motor hidegen és melegen is nehezen indul csak szivatoval és úgy is nehezen alapjárat nincs:S szerintetek ez mitöl lehet már mindent csináltunk vele és nem joo szerintetek mit csináljak vele?
Kitoltam berúgtam és addig pöfögött még felöltöztem szal volt 5perce rá, hogy bemelegyedjen, meg abban a 2kmben se húztam neki mint az álat, de ahogy kiértem a városból ami kifér a csövön
Amúgy már nincs simsonom, mikor ezt vettem el kelett adnom, mert kelett a pénz.
De sztem akkor is jó volt azt az 50km et lemotorozni
Nem tudnátok segíteni egy kicsit?! Egy 83-as Dt-hez keresek/keresünk (barátommal) egy jobb oldali idomot! ha van valakinek ilyen, és megakarna szabadulni tőle, akkor az írjon pls! de más alkatrészek is érdekelnek!
Üdv mindenkinek!
ui: vasárnap jó idő lesz, ne hagyjátok ki!
erre jó a simson:D azt a 2km ert azzal megteszed addigra bemelegszik dt nem hidegen tolod neki és kényelmesen moccozol eggyet..
Ha valakinek van eladó 125-ös poweres vizes hengere DT-re akkor Érdekelne mert nagyon fontos lenne számomra!
Előre is köszönöm!
Tegnap a barátnőm annyira felhúzott, hogy maj szét robbantam az idegtől.
Elővettem a gépet és céltalanul elindultam.2kmel később és minden kitisztult és már nem is voltam ideges
50kmet elmentem.Nagyon jó volt
Nem is fáztam.Csak úgy aszfalton mentem össze vissza