Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémen is gianelli rezó van, megy mint a meszes :D sokkal joban mint a gyárival, A hangja kis fordulaton olyan mint ha gyári lenne de ha kinyit a power és beindul a rezó akkor nagyon megvadul :D
Szia!
Bocsi azt elfelejtettem írni,hogy a dobról .
Amúgy ettől a dobtól jobban megy a motor és jobb is a hangja?Vagy nem változik semmi?
Az enyém már nagyon halálán van és vennem kell így is úgyis
Sziasztok!

Bönci vagyok,igazából új vagyok még itt de már régebb óta motorozok!

Egy 80-as DT-m vanés van egy két kisebb problémám amihet szeretmé a segítségeteket kérni...!Szóval a motort úgy vettem hogy kicsit át volt alakítva,ebbe beletartozik hogy a segédalváz le volt szedve és új sárvédő van rajta.Szóval ide kéne valamit kitalálni egyszer úgy hogy legyen rajta féklámpa is....!
Továbbá még idény végén előjött egy olyan dolog hogy mikor kereszteződésnéllelasítottam és visszaváltogattam akkor néha valami kattogott...de ez megjelent motorféknél is...!Megnéztem és a lánc elég laza továbbá a vezetők is eléggé levoltak rágva...lehet hogy ez a baj?Vagy a hideg,S etleg az olaj?
Nagyjánól ennyi azt hiszem...!Remélem tudtok segíteni!
Üdv:Bönci
A DT50-ből DT 80-at témához:

Ha jól tudom a főtengelyük is más, az 50-esének 39 mm a lökete, a 80-asénak pedig 42 mm. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. Szóval akkor főtengelycsere is szükséges gondolom, nem elég a henger.
Ha valaki végzett már ilyen átalakítást, levegősön, az beírhatná, mert aktuális lenne.
"valki épitet már hátsó kilépöt az segitene nekem "

minek oda kilépő, én úgy szoktam tólni, hogy combbal megfeszítem rendesen, jobb kézzel tartom a kormányt, ballal meg integetek a csajoknak

a hátsó egykerék különben sem mennő már, első egykerekezést nyomd te is, az még jobb, ha tudsz rajta pattogni is
http://www.youtube.com/watch?v...

Ez brutális :S remélem rendörök kezébe nem adnak ilyeT!
http://www.youtube.com/watch?v...
egy ien vagy ehhez hasonlo dobra lenne szukségem...ha valakinek van ien elado..esetleg tudja h hol lehet kapni az szoljon...
Mindenki alszik? Vagy elfogytak a dt-sek?
Udv mindenkinek! Nemrég vettem egy 50es dt-t! 2001es évjárat! Ehhez a tipushoz nem tud valaki egy dobot...mert a gyári nem teccik...!A 80as mtx dob passzol rá ha jol tudom... Esetleg ha valakinek van 99-2003 as évjáratú 50es dtje elado az is érdekelne! Ha valaki érintett a témában az irjon! Msn:iceman91@citromail.hu; ugyanez az email cimem is! elöre is köszi! széles utat!
Szevasz!
Pontosan miröl? A dobról,vagy a motorrol?
Ma előszedtem as motorom. Akksit feltöltöttem, szívató ki, és beröffent. Igaz nem első rugásra, de nem kellett tolni. Nagyon jól esett vele már menni. Csöppet felszántottam az utat, de így jártak, akiknek nem teccik. Minden jót!
Hello!
Képet tudnál feltenni rólla?Engem kmolyan érdekelne
Üdv.:Feri
Sziasztok!
Van 1 DT 125R re való gianelli első dobom jó állapotban,ill dt80 as kplt,felujitásra vagy bontásra ,kizárólag egyben. 12 ill.55e ft.
szerintem a gyújtásvezérlés, un. fekete doboz", találsz is róla kapcs rajzot korábbi oldalakon, vagy a gépkönyvben ( DT 80 homepage ) ami neten van fent
ez mi a tank alatt van.elöre is köszönöm a segitséget.ja és még annyit hogy ezek közül megy e kábel az aksihoz
Hali!
Én a yamaha city- nél rendeltem Bp Lehel út 1/c, 3700-ért adták, 1 hét alatt hozták...
Slim! Örök hálám, tökéletes a kép, pont erre gondoltam! Köszönöm nagyon! :)
amúgy egy 50es vizhűtéses dt nek mennyi az utazója kb?
Ma síkerült olyanyira megoldani a problémát hogy már villog mind két oldal csak a jobb gyorsabban mint a bal és a bal hátsó még mindig gyengében világít valamint ha behúzom a fékart és világít a féklámpa akor méglasab lesz szerintem valami el van kötve a motoron :S
Köszi a hozászoplásokat, ez az univerzális dolog egész jónak tünik majd körülnézek a helyi boltokba hogy van e ilyen.
Hy!
Én az itteni motoros boltban a 93mas 125ös dtmhez 1400ftért vettem és tökéletesen műxik.1az 1ben mint a gyári még a gumis felfogatót is hozzá adták:D
Kérdezdmeg emailban de én rendeltem töle univerzálisat és jóvolt.
Itt a kép!
Remélem jo, és segít megoldani a problémád.
én uj légszurőt szeretnék de elég borsos árat akarnak érte kérni jamahánál 4500-5000ezret mondanak
monmdjuk valahol találtam a neten 3700ért dt125be valót
az paszzolhat a 80asba is? (1994es)
rákerestem de nem találtam relét, külön van univerzális de honnan tudjam hogy az jó hozzá? mert semmi olyan infó nincs írva oda.