Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen iszonyu szép lett a volt DT-m, ezeket a képeket elnézve csak csorog a nyálam, remélem megint jo motort tudok majd venni, ha lesznek aprobb hibái annak már neki fogok állni mert minimum 2 évre veszem, ha nem többre:D
amugy LaciCRM, az a yamaha véletlenül nem SR?
De ha fötengely csapágy lene akor anak mindig hangja lene nem? De ez CSAK akor ha viszaendedem a gázt. Gázadásra nagyon szép hangja van és menet közben is nagyon jó a hangja szinte alig hallom gyári kipuval, csak akor csinálja ha fordulatról esik visza, ha elveszem a gázt. De majd megpróbálok videót csinálni róla és felrakom az oldalra.
mivel fújtad a blokkot?
mert nekem az oldaláról mindig lepattog a festék.......
Mármint a blokkról beszélek..
SEGITSETEK!
ez a motor egy nemtom hanyas Yamaha RX80 ijen a világon nincsen sehol
De ! Elvileg a DT80asokba is ijen van, irjátok meg lécci a pontos tipusát annak amiben ijen blokk van mert kellene berúgótengely kuplunglamella, meg ijen apróságok... és csak DT-ként tudnám beszerezni !
neked is, neten megtalállak majd ha igy lesz! :D
Hát remélem lessz géped! Minnél hamarabb!
Most azt várom ,h jo idő legyen ,és akkor majd Dunába akarok vele járni.
Nem próbáltam a reszelést még. Lehet így hagyom legalább nem pörgetem szét.
Max veszek rá egy számmal nagyobb fogaskereket előre.
Ha lessz géped csapathatnánk majd nyáron.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Szeva.
Széles utat mindenkinek!
hát most nemtom h lesz, anyám nem enged mert nem lett jo a félévim, és nála van a gyüjtött-keresett pénzem, de majd lesz valami, arilia tuareg rally-t vagy rx-et szeretnék, rendszámost :)
örülök hogy jo, ezeknek nagy részét igazábol megcsináltam volna, de pont ezért nem álltam neki, mert tudtam h eladom hamar, és ugy voltam vele h gyárinak hagyom amennyire lehet...
de nagyon tetszik, igazán fasza lett! :D a reszelést csináltad már? ha nem, akkor azzal ovatosan mert ha tul sokat leszedsz akkor konyec neki... (ezt mondták:D) de utána minimum 100-at fog menni, de sztem ilyen 125-ös honda xr-eket meg fogod enni reggelire, én gyorsulásra otthagytam:D nah minden jot, motorozz sokat ha teheted :D
Szeva!

Ja jo a gép! Nincs vele semmi gond megy mint a disznó
Meg vagyok vele elégedve!
Hát kicsinyenként csinálgattam. Uj kormány , mert a régi elég gagyi volt, főleg azokkal a fém súlyokkal mind két oldalán ,ami bele volt ragasztva volt vagy 5kg. uj markolat, kis indexek, kézvédő, karok, olajcsere és mindent lezsíroztam, mert be voltak eléggé rohadva a csavarok és a csapágyak szárazak voltak mint állat. Kapott egy uj hőfokmérőt mert ami benne volt rossz volt. Ne ugy értsd ,h ugy volt elhanyagolva! Csak a bowdenok tiszta szárazak voltak ,légszűrő, olaj tiszta dzsudva volt. Meg a rozsda már megkezdte ugyhogy ujra lett fujva és a csavarok kilettek cserélve.
De ezek nem nálad alakultak ki hanem kicsinyenként csak ezekre nem figyeltek.
Mondtad is ,h nem sok ideig volt nálad.
De nincs vele semmi gond, pöc röff

És veled mizujs? Látom még moccot keresel, van már vmi a láthatáron?!
Szeva!
Császtok S.O.S-be segítsen aki tud már majdnem ki van szedve a mocimból a blok 96 125 dt és van a legnagyobb csavar ami foglya a lengővillát és a blokot azt meglazítottam elforog meg is próbáltam kiütni de nem lehet ha vaki tudja gyorsba írja meg hogy lehet kiszedni köszi
most néztem a képeid, hahh azért annyira sok dolgot nem hiszem h kellett vele csinálni, aproságok voltak de sztem azokat mondtam, amugy meg nagyon fasza lett, nem gondoltam h ez ilyen is tud lenni... még1, a teloval mit csináltál, ugy tünik mintha magasabb lenne, nálam beült nagyon, de azzal tényleg nem foglalkoztam mert nem koppant soha, olajat meg nem engedte
nekem is ezt mondta ismi, de már nem volt rá időm mert megtvetted a gépet :D remélem fasza még mindig, nálam semmi gond nem volt vele, kivéve ez ami nálad is, mert amugy télleg ment volna, igy 6500 körül nálam 70 felett volt...
Sziasztok! Eladó yamaha dt 50 (Supermoto) 2006-os...stb..Érdeklődni: barcelona16@freemail.hu
Ja és a sártól tekintsetek el mivel a terep után készült a kép!:)

Üdv
Sziasztok!

Van egy eladó Yamaha Dt 80asom!És nem tudom mennyit lehetne kérni érte!
-80 ccm
-tökéletes műszaki állapot
-uj idomok (bevallom egy két helyen karcolt-ez a hibája csak)
-most cseréltem:hátsó lánckerék,lánc,fékkar,a komplett hátsó felni,
-120as cross gumi hátul

Nadjából ennyit tok mondani!Tavaly nyáron vettem 160ezerért!
Azért szeretném eladni mert szeretnék egy 125-ösgépet venni!
Pls segítsetek!

Üdv:Fábián Bence
A lényeg az hogy egy 80 as dt jól megy a crosspályán az én 60 kg ?ha jó a motorja .
Nem igazán értem itt a kérdést. Ha lehet meni a motoral akor kimész vele erdőbe akkor erdőn vagy ha terepre akor terepen :D Ha jó a csillapítása simán lehet meni vele, azért a fék se árt néha de ha nem ég a pofád akkor tök mind1 hogy néz ki. Egy szar esztétikai álapotba lévő motort szerintem én joban kénoznák mint egy jót meg nem sajnálnám. (erdőbe-meg terepen meg nem látja senki hogy milyen)
tegyük fel hogy van a dt -ben egy tökéletes motor a külseját most ne nézzük.Kitudom vinni terepre .erdöbe bagy milegyen ?
Az bizony főtengő csapágy...
Na akor valaki tud segíteni? Miért csinálhatja azt a kpogást amikor esik visza a fardulat?
Akinek valamilyen infó kell 80-as elől tárcsás Dt-ről akkor MSN-re vegyen fel és el mondok mindent róla amit tudok!
Msn:
dani1212@freemail.hu (ritkábban vagyok fent ezen)
kirmogyoro@windowslive.com (sűrűbben vagyok fent ezen)
skYro!
Azt nem tudom, nekem gyári tömítés volt benne és bírta!
Kimlei!
Én tettem még rá egy 19-es fogast előre és mint mondtam egy picit megreszeltük!
Azon kívül minden gyári volt rajta!
Ez még a nem poweres változat!Sztem 80-asba nem is gyártottak powereset de nem vagyok benne biztos!
Az én Dt-m 91-es évjáratú volt és az már tárcsás elől!
A mostani Dt-m 125-ös elől tárcsás és 89-es évjáratú!
A tied sztem olyan 87-90.es évjárat közti!
és neked minden más eredeti rajta?
nekem sztem eredeti minden és 90-100korul van a vége