majd lesz neked is v.mi jó vezérgép..de még mindig tanácstalan vagyok a dugóval kapcsolatban! valaki nem tudja mennyi lehet egy prox dugattyu kompletten dt125 be? ablakos.
A faszé nem lehet használni a "válasz erre" gombot. Szépen kérek mindenkit, h legyen szives használni! Azért van, h jobban átlátható legyen, h ki, kinek, mit, miért ír. Légyszi! Tényleg! Csak a kedvemért!
Hajj szeva Atika:D hétvégén gyere ki! majdcsak veszünk dugót valahol. menni kéne már zúzni egy nagyot! mint ma én a galga parton! szevasz első sárvédő...
Heló mindenkinek! ha tudna valaki segiteni hogy budapesten, illetve környékén hol lehet PROX dugattyút venni Dt125 höz. a segitséget előre is köszönöm Sodi
honnan a rákbol tudjam a 80-as DT-re adásvételi volt és boldogság:D... csak nemtom hogyan zajlik le az egész névreiratás... nah mind1 ez GYP-s kérdés volt elismerem:D
és ha megveszek egy motort, aminél például van 8 kw, és most van friss müszakija, akkor ha majd irják nekem a forgalmit akkor a 8 kw kerül bele nem? vagy ez hogy megy?
Dt!
sokkal egyszerűbb ha ezt az eredetvizsgás emberrel beszéled meg, vagy csináltatsz rá új műszakit amikor megveszed és azzal megbeszéled aki vizsgáztatja a motorod. mert a forgalmit ezek alapján töltik ki. sztem legjobban és legolcsóbban a vizsgáztatóval jönnél ki.
Az elvileg úgy van, hogy amikor veszel 1 motort, új forgalmit csináltatsz, h a saját neved legyen benne. Namost az új forgalmin vmit elütnek, az onnantól fogva olyan. Valamikor elírták, és 125R helyett a én forgalmimba is DT 80 MX van, 125 CCM, 11 kW.
Tehát annyi a teendő, h kérsz egy új forgalmit, vmi olyasmi gyanánt, h kimosta anyád, v nemtom, és lepaktálsz az ügyintézővel, h nem 50kW, hanem csak 40, és nem 150 kiló, hanem 190. Jön az új forgalmi, az új adatokkal, és a kutya se nézi, h ez még tavaly 50kW volt, most meg 40. Máris vezethető Ak-val az 500as Gixer. (Adatokat csak hasraütésszerűen találtam ki!) Nem hátrány, ha rokon/ismerős az ügyintéző, mert, ha lebukik, akkor az bizony okmányirathamisítás, ami nem piskóta dolog. (Pl Terroristának új útlevél . Ugyanúgy okirathamisítás ) Szóval sztem elég nagy köteg lóvét kell lóbálni, h 1 tök idegen szóbaálljon veled.
CSá !
Ha valki épitet már hátsó kilépöt az segitene nekem mert én eddig acsomagtarton áltam csak 50 eldobot egy fekvörendör és msot piccit félek.....
Aki tud segteni vegyen fel vagy aki szeged fele lakik az is:D
msn:narancs72@hotmail.com
sokkal egyszerűbb ha ezt az eredetvizsgás emberrel beszéled meg, vagy csináltatsz rá új műszakit amikor megveszed és azzal megbeszéled aki vizsgáztatja a motorod. mert a forgalmit ezek alapján töltik ki. sztem legjobban és legolcsóbban a vizsgáztatóval jönnél ki.
Tehát annyi a teendő, h kérsz egy új forgalmit, vmi olyasmi gyanánt, h kimosta anyád, v nemtom, és lepaktálsz az ügyintézővel, h nem 50kW, hanem csak 40, és nem 150 kiló, hanem 190. Jön az új forgalmi, az új adatokkal, és a kutya se nézi, h ez még tavaly 50kW volt, most meg 40. Máris vezethető Ak-val az 500as Gixer. (Adatokat csak hasraütésszerűen találtam ki!) Nem hátrány, ha rokon/ismerős az ügyintéző, mert, ha lebukik, akkor az bizony okmányirathamisítás, ami nem piskóta dolog. (Pl Terroristának új útlevél . Ugyanúgy okirathamisítás ) Szóval sztem elég nagy köteg lóvét kell lóbálni, h 1 tök idegen szóbaálljon veled.
Ha valki épitet már hátsó kilépöt az segitene nekem mert én eddig acsomagtarton áltam csak 50 eldobot egy fekvörendör és msot piccit félek.....
Aki tud segteni vegyen fel vagy aki szeged fele lakik az is:D
msn:narancs72@hotmail.com
Aki szeged fele lakik öszekéne hozni egy dt-s talit :D akár cross pálya avgy szegeden veretés:D:D
na megkéne beszélni:D