Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mertem remélni...
Srácok! Forgalmit hogyan lehet átítarni kisebb Kw-ra? Hogy smint működik ez, és árba mennyi lehet? Lécci válaszoljon aki tud róla valamit
a 80assal miért mincs esélyed?
az enyém még szántásban is megy a 130 kilómmal
bár a víz forr 5 perc után de annyi idő alatt messzire jutni
csak vicc volt :D
Szó se lehet róla! Addig nem, ameddig nem kell fizetni értük! Majd ha már a nyakunkon a hurok, akkor beszélhetünk. Addig nem eladóak!
Itt azért vannak hülyeségek...
http://www.motorcyclespecs.co.... esetleg itt bvan némi infó a 125ekről
LC= folyadék hűtéses
1,2,3 meg szériák
Nem tudod mikori évjárat?
Nézz körül bikepicsen! Hogy melyik évjárathoz hasonlít a legjobban...
Jó reggelt.. :-)) Senki nem tud nekem segíteni a paraméterekkel kapcsolatban? Már annyi féle képpen próbáltam keresni a neted, de nincs... annyit tudok biztosan, hogy dt125 és 10v00 van ráírva... De olvastam több helyen, hogy LC1, LC2, LC3... ez azt sem tudom, mit jelent.... :-)) Pedig csak azt szeretném tudni, hogy gyárilag mennyit forognak és milyen erősek ezek a motorok.... ja és le vannak e folytva gyárilag... :-)
Picitt belegondoltok! Viszem műszakira a motort időpontot kell kérni rá, mert nincs hely, egy kocisra is átlag 1-2 hét mire odakerül. Namost ha eldugva is, de mennyi simson babetta romet komár stb, számba negyon nehéz lenne megmondani mennyi van, sztem minden második háztartásba van egy segédmoci még ha nem is használják. Ha bevezetik a műszakit a smkp-ra, akkor az a rengeteg motor odaszabadul vizsgáztatásra. A kocsik így is időpontot kapnak, hát még ha egyszerr odatolna annyi motort... Szerintetek mennyi idő mire beáll normál kerékvágásba mintha mindig is igy lett volna? Ha be is vezetik két év mulva, legalább kapnak 5 év haladékot. Addig lehet agyalni hogy képezzétek ki 50re.

Én vagy a horvát mindenévben uj szinű tábla rendszerre, vagy arra tudok még gondolni hogy okmányirodába bemész adásvételiddel, utánanéznek és kiállítanak valami forgalmi szerűt, rendszámot emg rakd fel otthon, lényeg hogy fizess és ellenőrizhető legyél. Mire mind kapna vizsgát.. huhu
hát nem tzudom nekem nem lenne sok eséjem mezőn... nyolcvanas megy 80-100at anynit megy a skoda is, max ha megfordulnak mert nem akarjájk oszesároznia skodát:) jó erdős vagy olyan tzerepen ahol simerem persze le lehetne rázni de idegeen tereppen nincs sok esélyem...
20ezret érö babetta nincs :D
hát igen van ez igy, de nekem is volt igy, mentünk haverral én pont elindultam haza, ö meg megállt mert valahogy sikerült elhagynia az egyik bukoját az ut mellett és beesett vmi nagy gazba (2 buko volt, mert ott volt a barátnöje:D), pont megy ki az idiot, látja jön egy autos integet nagyon... körülnéz jah h sokda a távolban, fel a cagivára, barátnöjének a másik buko, elindulnak, skoda villog ezerrel, gyorsan be földutra, hátranézett azt mondta h ment még utána rendör kb 50 métert és megfordult, rájött h ez nem az ö terepe:D (jol megy az a cagiva w8, tanusithatom:D)...
mondjuk utána meg a parasztbácsi akarta leszedni a gépröl mert hangoskodott, szegény bácsi majdnem asztmát kapott a porfelhötöl azt mondta:D én meg csak barátnöjét sajnáltam de ö azt mondta h szeret motorozni :D
hát ha lesz érdekes lesz 20ezerért
bácsi a viszia 20ezret érő babettáját vagy az 50et érő szimszont és 2vizsga után viszzajon szinte az ára...
azt mi lesz kap egy táblát max meg vmi papirt vizsgakoltség +regisztráció max 3ezer ft az Állambácsinak a többi haszon....lesz miből kormányzati negyedet épülni:)
végülis igaz, de mégis jobb ugy menni hogy nem kell parázni mikor jön szembe a yard
De mindenképpen ajánlom a 25ös jogsit
És terepen alkapnak? Ugyanmár...
én se sokat használom közúton a motort de a rendőrök még a terepere is képesek utánunk jönni aztán feljelenetenek .....inkább lerakom a 25-ös jogsit aztán veszek egy rendszámosat
A terepmocikat fölösleges rendszámozni, ha nem használod közúton...
tesokám, bizniszeljünk okosba 2010-es árral ok?
Én 2009et halottam, de nem hiszem hogy kell műszaki, csak rendszámot kap... bár a franc tudja, sajna ebben az országban nem lehet így előre megtudni semmit...
Örülök neki, h 1 ilyen jó témát sikerült feldobni.
Járművenként 20e Ft , van itthon 2 Simson, meg 2 Honda, összesen kb 80e Ft. 2010 környékén asszem lesz eladó motorom...
asszem mint például itt, sok 600-assal ugy mennek h se rendszá mse semmi, majd gondolom akkor a parasztbácsi a 40 éves simson start viszi müszakira nem? midnenhol eu-s törvényeket akarnak itt csak elfelejtik h a szinvonal kurvára de balkáni még..
én enm tudom ez csak egy torvényjavaslat hoyg lfogatdák-e pasz...
akkor már 100%?