Akár egy centis darabból is tudják, hogy milyen kell. Az a lényeg, hogy milyen alakja van, milyen magas, milyen mély, milyen a stiftelése... az átmérőt meg a henger szabja meg, azt kell megmérni, vagy bevinni. Én bevinném a hengert+dugót+ a gyűrű darabokat.
Bármely normális autós-motoros boltban. Méret alapján. Ne polinihez kérj. Vigyél mintát. De már mondtam pár hete. Hengerméret alapján kérj gyűrűt, de a dugóhoz.
srácok,akit érdekel egy kis futómű tuning az sasoljon:
yz 250 es villa befogókkal 30ezer
hátsó kp teló 12 ezer
első kerék fék nélkül 12 fékkel 24ezer
hátsó polir villa 12 ezer
komplett váz 25 ezer
Mennyiért adnád azt a hengert?
Kíváncsiságból kérdezem,mert múlt héten vettem egyet,dugóval,gyűrűvel,membránnal és szívócsonkkal együtt 6500 ft-ért postával.
A henger oda van Balkányba fúratni,mert 2 nagyobb karc van rajta.
Elvileg ez lesz az utolsó fúrása a mély karc miatt.
Valaki tud gyári, instrukciót a vm20-as karbi benzinszint beállításához? Vagy tapasztalati, hogy teljesen szétszerelt állapotban meddig érjen a csészében...
Hello! Valaki nem tudja, hogy mik a méretei a tűszelepnek?
Yamaha Dt 80, vízmelegítős karburátor.
Sajnos nem találtam hozzá javító szettet, ha valaki tud segíteni egy link-kel, vagy bármivel, azt nagyon megköszönném!
Sajnos a tűszelep nincs meg.
Halihó.
Múlt héten írtam itt fórumon,hogy venni akarok a 87-es évjáratú 50ccm-es DT-hez karburátort.
Nos sikerült egy gyárit venni,ami teljesen hibátlan,már csak az alapjáratot kellene valahogy beállítanom,ebben tudna valaki segíteni?
Szereztem nagyon olcsón egy pót hengert is,ami most oda van fúratni,jövőhéten azt is szeretném felrakni!
Esetleg Nyíradony környékén nincs valaki,aki tudna nekem segíteni?
Zoli bácsi kicsit kutatkodtam tzr ügyben, az 50eseket 96-ig gyártották azzal a blokkal mint a 80 as dt elől hátul tárcsa, a 80 asokat 93ig gyártották azzal a blokkal mint a dt viszont ez csak elől tárcsás delteboxos vázzal. Remélem hasznodra válik:)
Míg kutatokodtam rájöttem hogy szükségem van egy 80 as tzr-re szóval ha valaki tud eladót legyen szives ne tartsa magába
akkor csak az egyik gyűrűt mi ketté van törve vigyem magammal és ott megnézik milyen majd adnak ha van?
yz 250 es villa befogókkal 30ezer
hátsó kp teló 12 ezer
első kerék fék nélkül 12 fékkel 24ezer
hátsó polir villa 12 ezer
komplett váz 25 ezer
Ez egy polini dugó
És ez még sokáig használható!
Sőt fúrható is legalább 3x
Kíváncsiságból kérdezem,mert múlt héten vettem egyet,dugóval,gyűrűvel,membránnal és szívócsonkkal együtt 6500 ft-ért postával.
A henger oda van Balkányba fúratni,mert 2 nagyobb karc van rajta.
Elvileg ez lesz az utolsó fúrása a mély karc miatt.
dugó gyűrű.
Jó állapotban van aprób hajszálkarcok válla
nincs, furható kb 3x
Yamaha Dt 80, vízmelegítős karburátor.
Sajnos nem találtam hozzá javító szettet, ha valaki tud segíteni egy link-kel, vagy bármivel, azt nagyon megköszönném!
Sajnos a tűszelep nincs meg.
Vagyis a levegő,és az alapjárati csavart szeretném összehangolni!
Múlt héten írtam itt fórumon,hogy venni akarok a 87-es évjáratú 50ccm-es DT-hez karburátort.
Nos sikerült egy gyárit venni,ami teljesen hibátlan,már csak az alapjáratot kellene valahogy beállítanom,ebben tudna valaki segíteni?
Szereztem nagyon olcsón egy pót hengert is,ami most oda van fúratni,jövőhéten azt is szeretném felrakni!
Esetleg Nyíradony környékén nincs valaki,aki tudna nekem segíteni?
Míg kutatokodtam rájöttem hogy szükségem van egy 80 as tzr-re szóval ha valaki tud eladót legyen szives ne tartsa magába