Ha valaki tud eladó 125 dt r-t dobjon egy üzenetet!
nagyon megköszönném!
Veszprém megye környékén előnyben!
olyan max 180-200.000 körül!
természetesen legyilkolt nem érdekel!
Semmiylen vákuumos semmi sem kell hozzá, spéci meg pláne nem:)
Betölt-pumpál-nyit-zár betölt pumpál nyit-zár kb ennyi a foilyamat.
Közben a kémelelőnyíláson (D:) figyelni kell, hogy fölül a szint ne essen le, mert akkor megint levegőt pumpálsz bele.
Az egész fékben nncs összesen 1 deci olaj eléggé hamar ki lehet pumpálni.
Van egy nagy spéci vákuumos szerszám: tüdő. Kell egy jó hosszú benzincső, 150Ft métere, szerintem 500Ft értékben egy ideig kitart. Egyik végét a légtelenítőre dugod, másikat a szádba Így biztos nem szippantasz fékfolyadékot.
Helló én 2 hete cseréltem 1. fékbe olajat mivel nincsen semmilyen vákumos spéci szerszámom kicsit sokat kellet fele szórakozni a féknyergen lévő légtelenítővel 30 perc meg vagy 120 fékkar behúzás után fasza lett,(bár én teljesen szétszedetem minden kifújtam féktisztítóval) a régi már elég rossz színű is volt ,klasszisokkal jobb lett!
Szia!
Hozzátöltéskor nem kell légteleníteni ha nem ürült le a tartály és nem működtetted.Viszont a csere csak úgy ér valamit ha ki van pumpálva friss fékfolyadékkal a rendszer.
Sziasztok!
Szeretnék a motoromba fékolajat "cserélni" hozzátölteni, és az lenne a kérdésem hogy ha az első fékolajtartájt szétcsavarozom , akkor utána nem-e kell majd légteleníteni?
Ugyanez a hátsóval?
Előre is köszi!
heló miért csinálja aszt hogy teljesen rá húzom a gázt és mintha lassacskán adagolná a benzint min állíjak rajta ? vagy csak kikéne takarítani mert dugulás van ? hogy estem vele ma ? meg a váltónál nehéz let a váltás nem ugrik át könnyedén mindig ?
A HÉV az ugye Helyi Érdekű Vasút volna...
Ezt már eleve arra találták ki, hogy a város széléről hordja befelé a zembereket.
Ha megnézd, kivétel nélkül mindegyik iylen.
(na jó, a háború előtt volt direkt a külvárosban szambázó, de ma már nincs iylen)
A metró meg alapvetően más célú közösségi eszköz.
Az KONKRÉTAN arra való, hogy a tömeget levigye a főd alá, hogy ottan nagyobb felszíni zavargások nélkül tudjon helyet változtatni a jónép.
Magyarul a metró az kifejezetten arra való, hogy csökkentse a felszíni foirgalmat.
Én most vw DSG olajjal használom és fincsi a váltóm.A 02E 6 sebességes DSG váltó olajfürdős lamellás kuplungos,pont mint a moci.
Hosszútávon kiderül,de ott is felmelegszik 90C-fokra és bírnia kell a különleges igénybevételeket 60e Km-ig.
Ha valaki tud eladó 125 dt r-t dobjon egy üzenetet!
nagyon megköszönném!
Veszprém megye környékén előnyben!
olyan max 180-200.000 körül!
természetesen legyilkolt nem érdekel!