5,3:1-es sűrítési aránya van gyárilag annak a motornak. Szerintem úgy, hogy nem tudod milyen módszerrel, és hogyan lett mérve, milyen fordulatszámon, úgy ne ajánld, hogy megfúrassa. Lehet gyűrűtörés, kopás, nem tömítő hengerfej-, hengertapltömítés, túl vastag tömítések stb...
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne!
Pár héttel ezelőtt elkezdte a dt a túlfolyón kidolgozni a váltó olajat, a kidolgozás mennyisége fordulatszámfüggő természetesen! A generál után motul transoil (10W30) olajjal használom. Nekem eddig az volt az elképzelésem hogy vékony az olaj de előtte Motorex olajjal volt használva aminek a viszkozitása ugyanez volt és nem csinálta ezt.(eddig a viszkozitásra gyanakodtam de nem lehet ugye)
Félreértés elkerülése végett nem nincs túltöltve pontosan 750 cm3 van benne. vízet, benzint nem dolgozza össze az olajjal megnéztem.
Mitől lehet ez a hiba? már eléggé idegesít.
Sikerült be indítani a motoromat tegnap ki takarítottunk mindet rajta karburátortól kezdve mindet tetűnk bele gyertyát nem kell megfúrni a hengert halistenek mert van benne kompresszió 5,5 felett van ahogy mértük le testtelt a motor azért nem dúlt
MIndamellett a betűs megjelölés, mint a számosorozat utáni jelölés ebben az esetben, az általánosn is hazsnált "DE "jelölésssel szemben vélhetően nem a napszakot jelöli.
(elnézést:)
Igen, nagy nehezen megtalaltam én is angol oldalon, de vajon mivan ha én ehelyett egy sima 2rs csapagyat teszek be? Talán kibir egy generálnyi időt!?..
a rezóbol érdemes kivenni, jobb hangja lesz jobban pörög stb...
Ok. Én sem unatkozom mostanában ,pedig munkanélküli vagyok
de ez csak akkor derül ki ha leveszi a hengert :)
A kérdésem a következő lenne!
Pár héttel ezelőtt elkezdte a dt a túlfolyón kidolgozni a váltó olajat, a kidolgozás mennyisége fordulatszámfüggő természetesen! A generál után motul transoil (10W30) olajjal használom. Nekem eddig az volt az elképzelésem hogy vékony az olaj de előtte Motorex olajjal volt használva aminek a viszkozitása ugyanez volt és nem csinálta ezt.(eddig a viszkozitásra gyanakodtam de nem lehet ugye)
Félreértés elkerülése végett nem nincs túltöltve pontosan 750 cm3 van benne. vízet, benzint nem dolgozza össze az olajjal megnéztem.
Mitől lehet ez a hiba? már eléggé idegesít.
ha jól tudom 8 alatt illő fúrni!
(elnézést:)
D:)