valaki van de már nem tuti h még ir:D nekem tetszik szép! de ne supermotositsd, mér lett ez trendi? :S:S ez igy a fasza nagyon! 11 kWos a forgalmi ?:P najo azt mondtad nem elado leszállok rola :D
a kipuffrol anyit h ha lehet ilyet mondani akkor "tipushiba" h kuki hangjuk van
bazz annyiért én kitenyésztettem volna neked a gombát
slim mondta mit kellett volna, övé a volt motorom, azon is az volt szar, amikor megvettem már akkor (ez volt akkori egyetlen hibája meg a bal tükörtarto asszem)
nézz körül hátha találsz vaterán vagy hasznaltmotoros oldalon vmi szétbombázott gépet, sztem lehet h jo rá a 125ösé is, csak régebbi legyen abbol, de hasznaltmotorok.hun találsz sok bontot hivogasd öket, elküldik postán is!
fél lityonál semmiképp sem többet, saccperkábé 3,5-4,5 deci közt lehet vhogy, ha van ismerösöd szerelő akkor menj és kérdezd meg lehet h van motordata nála és megtudja nézni benne, ott le van irva, nekem is abbol mondták régen! (megkérdezném cask a csoának nincs netje és szar lenne elmászkálni hozzá, meg már nem vagyok vele joban)
berugótengelyhez fogaskerék mert a fogaskerék kopott,hőgomba,spirál
mondjuk spirál az van 2200Ft-é és a hőgomba 13990Ft-é szval nagyon jó még a berugó fogaskerék kéne az nem tudom mennyi + még szerelővel át kéne nézetnem
hello mindenkinek olyan bánatom lenne hogy égen földön kerestem az 1999 es dt m hez sportdobot meg supermoto szettet aki tud valamit az irjon már nekem cim gyongykristof@freemail.hu
rendszámos -e már :D mi lesz vele? :D jajj de jo lenne végre nekem is lenne RXem bászki nagyon motorzhatnékom van már, de még tavaly november 27én multam 16 és nincs meg a jogsi, csak elméletXD
de már november ota nincs moccom és meg vagyok halva ezért teljesen
véleményem h olcsóbb például az olasz gépeknél joval, és egy DT az mindig motor marad, nagyon strapabiroak, megbizhatoak, alkatrészt lehet szerezni mert az van dögivel, föleg bontokban vagy utángyártott cuccban, az árak is ehhez mérten változnak, sztem a 80-as DT nagyon jo konstrukcio, a 125 nekem azért nem tetszik mert még a 80-asnál nehezebb és nem erősebb annyival h ezt kompenzálja (magánvélemény)
ezt nem értem?