Na megkérdeztem fatert mert ő vette ki és nagyjából emlékszik rá nem volt fehér szerű az elektroda hanem inkább tiszta fekete volt a gyertya de kérdezem én nem lehet azért mert rugdostuk....? Bár nem hiszem
Rendben vissza olvastam :)
Csak annyi volt a sok információ h ez kiesett és sajnos nem néztem meg de akkor össze rakom és megírom mi van :) De emlékszem rá nagyjából kormosnak kormos volt de rugdosas miatt és nem volt se fehér se nagyon szürke az elektroda bigyo. :)))
Na csak most tudtam ide ülni feltöltöttem egy videót milyen szikrát ad ha esetleg nem látnátok levettem a pipát vázhoz tartottam simán add 5-6 mm is kék színű szikrát az nem tudom fontos e de nem minden rúgásnál de szerintem ezt csak azért mert öcsém próbálkozott berúgni :)
Illetve ha gyertyánál nagyobb hézagot csinálok ugyan úgy szikrázik ha a gyertyát a vázhoz tartom csak nem megy fől a tetejéig hanem körbe szikrázik.....vélemény?
Köszönöm szépen!
Agyetyán az égésképet figyled meg (leírtma mit nézzél) onnan elégé egyértelműen eldönthető mitől rángat, kevés nyáltól, vagy mástól
Csak annyi volt a sok információ h ez kiesett és sajnos nem néztem meg de akkor össze rakom és megírom mi van :) De emlékszem rá nagyjából kormosnak kormos volt de rugdosas miatt és nem volt se fehér se nagyon szürke az elektroda bigyo. :)))
Illetve megnézem a gyertya képet ha megtudom ez mit takar...
köszönöm a segítséget
Akkor most kiderült, hogy gyújtás TELJESÍTMNY az vélhetóleg van.
(alacsony fordulaton)
Nézni kellene egy gyertyaképet.
http://www.youtube.com/watch?v...
Köszönöm!
Na csak most tudtam ide ülni feltöltöttem egy videót milyen szikrát ad ha esetleg nem látnátok levettem a pipát vázhoz tartottam simán add 5-6 mm is kék színű szikrát az nem tudom fontos e de nem minden rúgásnál de szerintem ezt csak azért mert öcsém próbálkozott berúgni :)
Illetve ha gyertyánál nagyobb hézagot csinálok ugyan úgy szikrázik ha a gyertyát a vázhoz tartom csak nem megy fől a tetejéig hanem körbe szikrázik.....vélemény?
Köszönöm szépen!
köszi szépen a válaszokat!
de mint írtam a blokkról minden ki volt csiszolva kicétel alvázszám!
am rajta van a blokkon valahol a müanyag kupak mellett... ahol be tudod pocsolni az olajat..
Yamaha DT125 YVPS LC1-VÍZPUMPA MEGHAJTÓ FOGASKERÉK?Valaki nem tudja hol lehet ilyet,kapni vásárolni,rendelni?
Valakinek nincs eladó esetleg?