Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nyáronként dolgozok és én azt a pénzt ráadom!
jaja
cső,ezt nekem irtad?
Üdv Srácok! Volt pár évig Dt-m kitapasztaltam rajta sok mindent, elöl16os hátul 56os lánckerék volt, így ment 125 130at. Mosz néztem egy ujat, állítolag elöl 1es, hátul 40,44 es van rajta, így megy 110et- Egészséges ez?:D Esetleg valaki nemtudja a gyári méretet?
tessék
Hello mindenkinek. 125-ös dt 6-7 ezernél elkezd csörögni a power szelep, és alapjáraton is jön onnan cicrergő hang. a két állító csavarral melyikkel mit lehet állítani?
Sziasztok ! Nekem van egy Yamaha tdr/dt/tzr 125-ös főtengelyem. Új hajtókarral 0-km-es.Kérésre küldök képet! Mail:lala999@freemail.hu Tel 06302979267 csak d.u ÁR:15000
Üdv! Tudna valaki segíteni abban hogy mennyi a Yamaha DT-R 125 (1997) kézikönyv szerinti lánclelógása. Más évjáraté is jó lesz. Ha valaki tudja válaszoljon.
elolvastam az adatlapod, te csak kérted a gépeket és a tied is utána? :D
kardán hajtás,5 sebesség+hátramenet félautomata önindító kifogástalan állapot csere érdekel vagy mondj rá egy árat és ha elfogadható viheted a quadot 06204627680
A rövidebbik a power szelep nélkülié a hosszabb a poweresé de mind a kettöre az van irva hogy 10V
AZÉRT LÁTATLANBA NE RENDELD MEG, ELÖBB NÉZZED MEG, VAGY NÉZESSED MEG VALAKIVEL bocs lenyomva maradt a caps lock és nem akartam ujra beírni
Eladó YAMAHA DT 80as cross-endúróm/120ezer forintért!minden új ratya cspágy,hajtókar,henger,gumik,gyűrű,tömítés,stb..
a segítségeteket kérném . yamaha dt 10v 125-höz,van két teljes komplett motor blokkom de nem egyforma a hajtókar hossza ,így nem tudom,hogy melyik a jó főtengely. az lehetséges,hogy különfélével szerelték gyárilag? az eltérés kb4mm-er.
DE biztos hogy tengely hiba mert akkor rendelek azt is......
Ja és sztem nem azért de bontott tengelyt nemszivesen vennék.. a hőgombával meg már elkéstem....
megrendeltem a KTM-nél ki is fizettem és eszembe se volt a bontó mert most az oktatóval is szarakodtam mert át akarok menni 1 másik autósiskolába az oktató saját iskolájába és átn ki kéne fizetnem vmennyit de nem fogok és azzal is beszélnem kelett szvla nem nagyon volt eszembe.....
de biztos összespanolok majd a sráccal:)
mert ilyen apróságokat amiből nem olyan fontos a gyár nem fogok kiadni húszezreket
te tudod!
vettünk tőle benzincsapot, nem volt jó....áteresztett szó nélkül visszavette és leszedte a sajátjáról
1000FT volt a csap, unokatesom vett gyárit vmi 7500körül
Hát igen de én már mindenből csak újat veszek.
Mármint 1x kell megcsinálni de akkor jól.....
hátőő, nem tudom mennyi az annyi, de szerintem amit tegnap beraktam telefonszám azzal barátkozzál....biztos tud segíteni a bontos, sokkal jobb árakon és nem akar szart rádsózni...
Énis így vagyok csak 5 autósboltba 3 motorosboltba voltam is kicsit már feszült voltam hogy napi vagy 10km volt az érdeklődési utam gyalog és már rendőröket akartak rám hívni 1 boltba és végül elmentem a KTM-hez mondták hogy 13000 mondom fasza utána faterommal is ordítottam egy sort hogy faszom rakok bele csavart oszt csá ő meg mondta hogy vegyük meg há akkor vegyük én nem veszítek semmit.....
*msnen most intézzük*
Úristen 13.000- , nekem 11.000-ért akartak adni! Akkor mondtam azt ,hogy STOP! Azt egy ezresből kaptam bele autosboltba! Ha nem kapok akkor, sose vettem volna bele!
mutatsz róla képet?
Hello mindenkinek. 125-ös dt 6-7 ezernél elkezd csörögni a power szelep, és alapjáraton is jön onnan cicrergő hang. a két állító csavarral melyikkel mit lehet állítani?