Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy mere laksz? nállunk a bowden készítő 1300ért csinálta és job mint a gyári
adsz 1 msn címet és ott beszélhetünk!
hy
adsz 1 e-mail címet vagy msn címet és küldök nekem van eredeti kinézetű mintám
De azért az adatlapodat igazán kitölthetnéd!
msned vagy vmi nincsen ahol búvebben tudunk beszélni?
a kinézet nem lényeg csak szinte ugyanúgy működjön mint a gyári:)
szinte ugyan úgy néz ki mint a gyári.........

vaterán láttam spirált régebben 2 ezer volt
amúgy nekem van 1 spirálom csak a szálak kicsit szét vannak jőve.....
gombát néztem kb. 5 autósboltba és nem volt és nemtudom megéri-e wartburg spirált tuningolni yamahába ha már megveszem normális legyen nem akarok buherkodni..... de mégis azt is ugyanúgy kéne megcsinálni mint a gyárit nem?
spirál:
futás bontóba wartburg spirálért
kb fél óra meló és kész van
viszel 2 sört és megkapod a spirált
ha megvan leírom mit csinálj

gomba meg autósbolt
Felhívtad már a pink motors-t?
a www.pinkmotors.hu-n rajta van a számuk
lécci segítsetek fontos lenne
meg gondolom a külföldröl behozottakat még kicsit jobban baszogatják és öbbet is kérnek... volt egy cikk valahol most nem nagyon érek rá keresni totalbike-on volt asszem, 5 éves osztrák BMW-t 8 kör alatt állitottak hadrendbe asszem :D és elég sokba fájt a tulajnak
help!
lécci segítsetek mindenhol néztem szinte de 80as LC2-es (1993) DT-hez seholse találtam spirált meg hőgombát (hvégén meg már mennénk haverokkal túrázgatni)
lécci momndjatok egy oldalt hogy hol lehet rendelni.....
Az én motorom 2002-es, és 2006 ban lett forgolomba helyezve.Akkor 65000 ft fizettem regadót. A regadó attól függ, hogy hány éves a moci! Mondom az enyémre 65-öt számoltak. Ja és azt még elmondanám, hogy ez egy egy napos tortura Sok sikert
Dt 80 könyvet a www.dt80.wz.cz oldalról lehet letölteni, meg minden más érdekeset.

Ki tudja, hogy hol lehet venni 125LC dt-hez membránt?

Lehet, hogy ugyanaz mint a 80-asé!?
Először a nevedre kell iratnod a gépet.( eredetvizsga+okmányiroda)kb: 20 000 aztán műszaki ha minden rendben a géppel akkor 5000 körül. De ha a motor még nem volt magyarországon forgalomban akkor jön még a regadó: ami kb 100 ropi javítsatok ki ha rosszul tudom
Jó erős halogén izzó bele és szépen világít... Eleinte..

Amugy Dt-re mennyi a műszaki vizsga? Valaki vitte már műszakira a motort?
Sziasztok mindenk!Nekem nagy szükségem lenne egy adattáblára!Szivatnak a rendőrök!Ha valaki tud küldjön már nekem egy jól megszerkesztettet!Köszi
Sokkal nagyonn a fényereje jobban látsz vele és dizájnosabb is, de a 20ezres xrnonok álítólag eléggé szar minőségűek(mint anyagfelhasználás terén mint élettartamban) és a 30-40ezreset meg sztem marhára nem éri megvenni egy ilyen gépbe.szal ezt neked kell tudnod, de a pénzt a Te helyedben benyára költeném
de itt egy link ahol sima izzót kapsz ami xenon töltetes http://www.xenon.hu/
Ha azt akarod hogy mindenki ledudáljon az utról akkor persze :D (én útálom!)
Hello!
Érdemes szerintetek Xenon égőt beletenni Dt-be?
A dt80 ra hol tudok venni 4 darab oldal idomot venni előre és hátulra kéne mert nincs rajta használt is jó mert úgyis újra lesz festve az egész moci csak törött ne legyen.De ha mégis bemegyek a yamahához rendelésre tudnak hozzni? mert nem egy mai darab a moci.Kb mennyit kérnek érte? Matricát hol tudok venni ,neten néztem vannak szettek olyan 5000 ezerért na nekem csak 2 yamaha matrica kéne a tankra .
Ja könnyen indul, de ha megdöntöd a motort egy kicsit balra akkor a benya ugy folyik a karburátorba hogy még könnybben índúl.
ngk-t csak megbízható helyről szabad venni
vettem boltban és alig pörgött
visszavittem adtak másikat de az is fos volt
egy szerelő rendelt a hivatalos forgalmazótól és az jó
fura mód 20%kedvezménnyel 100ftvel volt drágább mint a bolti cucc
Lehet kapni magas höértékü gyertyát is bele 1500-8000 ezer forintig :D Elönye hogy baromi jól fog pörögni vagyis gyertya miattn em lesz viszafogva és jó nagy szikrát fog kapni. nekem is volt benne már nem tudom milyen márkáju de jó volt pöcre indult töle HIDEGEN! Aszem NGK ból br9es kell bele hoszmenetes, de nem tudi ha lesz időm majd megnézem hogy milyen is kell és akkor biztosra mondom.
http://www.nagyvas.hu/listaz.p... itt nézzétek meg a gyertyákat......