Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dt fejidom, nem törött sehol, a lámpa már nincs meg.
Ha érdekel írj.
Köszi a mindenkinek linkeket!

SaM_HaWklns
Mi az hogy nem bírta a nagy fordulatszámot? Ha felújítotad a motort és beált mert nem bírta a fordulatot akkor te hogy járatad azt a motort? Minimum 500Km járatás kéne neki felújítás útán, hogy az alkatrészek öszekopjanak és ne menyen szét a blokk. (vagyis az alkatrészek amiket beleraktál)
Szasztok! Légyszives írjátok már le, hogy kinek menyit pörög a gépe, vagy mennyi van írva a fordulatszámmérőjébe.... Azt hiszem negy nagy kérés... Köszi
kékfekete!
A dugó gyűrű cserével együtt kicseréltem a 2 főtengelycsapágyat is...De hogy beállatak azt mondták azok a csapágyak nem bírták a magas fordulatot állítólag.Majd kiderül,am a főtengely tleg nem a legtökéletesebb...De ettől még nem kéne.Majd a héten már kiderül,ha kész van beszámolok róla.
SaM_HaWklns

valószínű az okozhatta a hibát hogy az előző tulaj hallottta meg elvitte szerelőhöz és azis mondta neki hogy szar a főtengelycsapágy és monndta neki hogy minél hamarabb nagyon olcson passzollya el mert nagyon szét fog menni és hát ha már 4tizedet lóg a főtengely simán eltöri gyűrűt emg mindent te meg ugye a csapágyakat nem cserélted le amikor újra dugóztad és sajna szétment ujra énis igy jártam csak én beletettem 600 km ert és utána történt ugyanez:S
http://www.kepesmotor.hu/lanc/...
tesék de néz szét jól mert nem csak ujak vanak
vagy árba mindegy?
http://www.biker-world.hu/kate...
Kiválasztod h milyen évjárat, és rátalálsz! Kivéve ha 80ashoz kell, mert az nincs!
Jegyezzétek már meg a www.biker-world.hu címet, ne kelljen mindig belinkelnem!
Hát fel kel újítani az egészet.
Tudna valaki adni egy linket ahol találok DT hez első-hátsó lánckereket + láncot?
Sziasztok!nemrég hozzájutottam egy DT 125R hez "96-os.Törött volt benne a dugó+egy gyűrű "eltűnt " belőle.Most már elvileg kész,viszont 2 gurulás után(az 1. kb 500m a 2. 1.5KM)beállt először az egyik aztán a másik főtengelycsapágy...Elvileg a csaágyrossz,de nem lehet ennek más oka is?Előtte volt 80-asom annak semmi ilyesféle problémája nem volt 1,5 év alatt... Köszi ha válaszoltok.
sziasztok kellemes karácsonyt mindenkinek nagy ráértemben nézegettem egy két oldalt és ráakadtam egy most felújított dt vagy tzr vagy tdr nek a főtengelyére mivel a csináltatás is vagy 20 ezer ezért sztem a 15 ezer forint nem sok érte akit érdekels szóljon azt belinkelem...
Már a csapból is ez folyik... Hihetetlen... Minden jót!
Boldog karbit mindnekinek!
ah értem csak az a baj hogy nem indegy melyik évjáratról beszélsz
Kösz az infót. kekfeketedt...-most szereztem egy dt és gyüjtöm róla az infót..
volt 125-öm honda - meg mz is ezekhez sose volt jogsim és untam ,hogy a jardok elől mindig lógnom kellett. -inkább vettem egy 80-as yamahát -De nem értek még túl sokat hozzá...
Honnan lehet dt 80 hoz hengerfej tömítést szerezni jó áron?..
off loader gondolom simsonod volt vagy van ilyet hogy 50 es hengert 70 re felfurni annál esetleg ment de ennél felejtsd el ennek faszán vehetsz rá egy olasz vagy valamilyen hengerszettet ami kerül vagy 120 ezer forintba szoval ha erőt akarsz akkor vegyél 25 ös dt-t a maximum 27 lovával nagyon fasza
Jut eszembe, azt hallottam hogy dt-t nem lehet fúratni.. -igaz e nemtudom?! ha 50 est 70-re lehet felhozni akkor 80-ast mennyire?... Évjáratban lehet variálni? mondjuk egy 1990-as hengerfelye vajon jó e egy 1980-as hoz..?
2000 Yamaha DT 50 -hez szeretnék 70ccm henderszettet de nem tom melyik jó a Minarelli an6 blokkoshoz. Légyszi aki tud segítsen Elég egy link ahonnan rendelni tudok ,persze magyar. Előre köszi!
nem volt víz nélkül/kevés vízzel megkergetve?
Hengerfej és/vagy hengertalp tömitésed rossz.
kézzel tapinsd végig a leölő csövet -víz leömlőcsövét- hátha nedves
-Igen így van. Olyan mintha teli lenne vizzel a könyök.. Ha rárugok bugyogni kezd a víz a hűtőből..
utánna meg elkezd csepegni elég rendesen..
Heló .. nekem 80-as van kb ezer éves ,és 12 ezerig mér...
nem az van hogy elfolyik lent?
Az lehet..-De hogy kerül bele víz?