Csapágyakat csapágy boltban, dugót motoroswebaruház tömítéskészlet szintén szimeringszett szintén, meg henger fúratni valami gépműhelybe meg főcit felújítani megint ide.
kb 20percre lakot tőlem tényleg pöpec állapotba van!
Kíváncsiságból mentem el.
1 bibi van szar a közlő kerék neki is,viszont 2m tolás után indul,
Ja és még járatós is!
Hát a hirdetést megnézve, valós lehet. Ha valóban sürgősen szeretné eladni, akkor ilyen még meglehet, hogy tényleg jó állapotban van. Én 250-be vettem hasonló évjáratút műszakival stb...
Hívd fel a csókát, ha jókat mond, és meggyőz akkor el kell menni megnézni. Igazán akkor tudod,hogy jó-e ha látod és kipróbálod.
Sziasztok !
Kuplungproblémám van :(
53v-s blokkszámú 88-as évjártú DT 80 LC 2-es motoromhoz kellene Kuplungegység. De sajna 2 fajta kuplungkosarat és további hozzátartozó alkatrészeket tudtam beszerezni. A kettő között ami megegyezik az az átmérő és ami különbözik az a magassága, az egyik kosárba mint ha 3 db lamella menne bele "kosár száma 353-00-7" és a másikba pedig mintha 4 db menne bele "kosár száma 1v1-00-6".
Ehhez az évjárathoz melyik kell, vagy mind a kettő jó ?!
de szerintem megrendelem netről hozzá meg akkor veszek dugót is és el.küldöm fúratni
Mi a répát keresne ott?
a vízpompa mellől egyéb segédberendezéseket szokás meghajtani, mint pölö olajpompa
Én ha felújítom tuti nem adom el, 70 ezret költöttem 3 éve a blokkra ha jó miért adjam el?
Az egyik lc1-es dt-hez való ez a 4 lamellás, a másik lc2-hez az az 5 lamellás.
kb 20percre lakot tőlem tényleg pöpec állapotba van!
Kíváncsiságból mentem el.
1 bibi van szar a közlő kerék neki is,viszont 2m tolás után indul,
Ja és még járatós is!
Hívd fel a csókát, ha jókat mond, és meggyőz akkor el kell menni megnézni. Igazán akkor tudod,hogy jó-e ha látod és kipróbálod.
Kuplungproblémám van :(
53v-s blokkszámú 88-as évjártú DT 80 LC 2-es motoromhoz kellene Kuplungegység. De sajna 2 fajta kuplungkosarat és további hozzátartozó alkatrészeket tudtam beszerezni. A kettő között ami megegyezik az az átmérő és ami különbözik az a magassága, az egyik kosárba mint ha 3 db lamella menne bele "kosár száma 353-00-7" és a másikba pedig mintha 4 db menne bele "kosár száma 1v1-00-6".
Ehhez az évjárathoz melyik kell, vagy mind a kettő jó ?!