kihagy ugy értettem rugom s szinte olyan mintha nem is csinálna semmitse, dugattyu se mozdulna meg de bemelegedéskor nincsilyen gond vele akk lehet másik olajat kellene bele önten ?
hali nekem lenne egy olyan kérdésem yamaha dt 80 most lett felfurva uj dugó gyürű és mégis kézel letudom nyomni a berugó kart és néha olyan mintha kihagyna miért lehet ez?
Nem tudja valaki hogy mi lehet a bánata a dt-n a powernek?
mikor ráadom a gyujtást meg kéne mozdulni... de ez semmit nem csinál még akkor se amikor megyek a motorral.
cső kulccsal könnyedén el lehet forgatni... a tank alatt a kis motornál mértem 5 volt feszkó van... az akksi pedig 12,4 volt...
Szerintetek mi lehet a probléma?
Szia, a kuplung csúszása nem csak azért lehet mert a lamellák már elkoptak. Pl. Nincs holtjátéka a kiemelő szerekezetnek és kitámaszt v. nincs-kevés az olaj a blokkban v. az olaj nem belevaló.
Sziasztok!
Tudom lerágott csont de még is megkérdem, hátha változott valami az idén. Leszeretném rendszámoztatni a motorom de nincs meg a külföldi kivonási(Svájc). Esetleg tud valaki valami megoldást vagy kiskaput? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy pont nálunk erre nincs semmi megoldás.
dtr 15-22 lé
rx 30-32lé
Sztem kinézetre is jobb az rx!
van fent egy vidi az oldalon mort néztem szerinted az a rugós megoldás jó lehet?
jobban mondva ha a gáz bowdennel nyitom a powert..
mert itt már elég szép áttételen keresztül rúgod a motort...
mikor ráadom a gyujtást meg kéne mozdulni... de ez semmit nem csinál még akkor se amikor megyek a motorral.
cső kulccsal könnyedén el lehet forgatni... a tank alatt a kis motornál mértem 5 volt feszkó van... az akksi pedig 12,4 volt...
Szerintetek mi lehet a probléma?
NA?:D:D
Tudom lerágott csont de még is megkérdem, hátha változott valami az idén. Leszeretném rendszámoztatni a motorom de nincs meg a külföldi kivonási(Svájc). Esetleg tud valaki valami megoldást vagy kiskaput? Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy pont nálunk erre nincs semmi megoldás.
Ha érdekel elmondok róla mindent.Írj mailt.