üdv nektek, Milyen vastag hengerfejtömítést csináltassak? Oktogonnál gondoltam,hogy csináltatok. Klingerit, v alumínium ? Köszi a válaszokat!, fontos lenne ;) :)
Üdv. A hozzáértőktől kérdezném:
Szereztem egy öt sebességes Yamaha RD blokkot, ami a megszólalásig hasonlít az 50-es DT MX blokkjához (sajnos henger és dugó nélkül). Az előző tulaj szerint az is 50-es, de a Dt hengere nem ment rá, mert máshol vannak a tőcsavarok, vagyis kb fél centivel távolabb ,mint az MX blokknál.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy Az RD hengere alapból más kialakítású, mint a DT, vagy pedig nem 50-es, hanem 80-as blokkról van szó és azért nem megy rá az 50-es hengere?
van egy komplett dt 80 am 1984 es a motornál aq berugó rossz a hengert furatni kell ez mennyit érhet így?ha valakit érdekelne és mond 1 reális árat viheti .nincs jogsim és ezért kéne elpasszolni mert már megfogtak vele képet dobok fel ha kell
Nem azzal a sráccal dumáltál, akik valami kisbusszal voltak, a hátulja ki volt nyitva ,és a kocsi hátuljához voltak kipakolva. Mert ott voltak dété alkatrészek
Annyi fejlemény történt berugó közlőizé ügyben, hogy vasárnap umáltam egy Krsiztián nevű ombréval a lőrinci böörzén, ahol is megállapítottuk, hogy a tengelyen a zéger beszúrása eléggé kicsi.
Asszem vaami 4 tizedet mértem szóval annál ezért eléggé nagy biztonsággal lehetne nagyobbat kreálni.
Persze ez csak akor játszik ha blokkbontás van...
Szereztem egy öt sebességes Yamaha RD blokkot, ami a megszólalásig hasonlít az 50-es DT MX blokkjához (sajnos henger és dugó nélkül). Az előző tulaj szerint az is 50-es, de a Dt hengere nem ment rá, mert máshol vannak a tőcsavarok, vagyis kb fél centivel távolabb ,mint az MX blokknál.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy Az RD hengere alapból más kialakítású, mint a DT, vagy pedig nem 50-es, hanem 80-as blokkról van szó és azért nem megy rá az 50-es hengere?
G?
http://www.maximototuning.es/f...
Nem vagyok gaypész nemtom menji a szabvány beszúrás egy zégernek, de alégé biztos vagyok benne, hogy 4 tizednél azért több.
(oszt vagy nem:)
Igen, az a beszúrás tényleg elég diszkrét, de ha a tengely mélyebbre lenne szúrva, szerintem akkor sem lenne oké.
Asszem vaami 4 tizedet mértem szóval annál ezért eléggé nagy biztonsággal lehetne nagyobbat kreálni.
Persze ez csak akor játszik ha blokkbontás van...
Keresek normális állapotban eladó 80as dt-t.
lehet hogy nem említettem de rögzíteni akarok felvételt: