Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

-Kegyetlen vas ,-baromi jól néz ki. Gondolom van benne kraft...
én fostam a 600as tenerével
még kettesben is mindig 1 kerékre akart állni

ez egy állat gép..........
Néztem az imént elado motorokat. yamaha XT 600 280eFt Hobby célra.
Mi a hobbyd? Menekülés a jardok elől?
http://www.totalmotorcycle.com...

Azért crossoztak is vele :P
rosz a leölő csöved
hengerfej tömítéssel kezd a vizsgálatot
Helló kérdésem a kővetkező: Mi van olyankor ha a hűtővíz a kipufogó leömlőjén elfolyik..?
ez a motor amiről szó van dt 80.
Heló kösz a segítséget a címem streetr@freemail.hu
Szasztok! Meg tennétek nekem azt a szivességet, hogy mindenki akinek DT-je van le írja, hogy meddig van beskálázva a fordulatszámmérője? Előre is köcce az infókat
meg nem ér az egész annyit amennyi pénzt beleraksz -szerintem-
inkább egy versenyenduró
Persze, én azt aláírom, hogy meg lehet csinálni, de! Ilyen mértékű teljesítménynövekedéshez, kegyetlenül ki kell könnyíteni minden egyes mozgó alkatrészt, ami meg egyértelmű mihez vezet...
egyépként teljesen mindegy jó kis motor és megbizható na meg azért megy is!
mért röhögnél meglehet csinálni csak érteni kell hozzá
Komolyan mondom, megéri néha benézni ebbe a DT topicba, jókat tudok néha-néha nevetni!
ha 35 LE lenne akkor DT-kkel crossoznának mert jobban megérné
sztem akkor lesz 27
hát jó én csak kb-re mondtam hogy 30-35
Sok lesz az a 35 lóerő... 30esetleg... De futópadon sztem nem sokan mérték még meg... Szal ezek csak találgatások
Itt a karbi: ha kell még akkor szólj és küldök, van egy csomó!
Cső! Nekem is 80 as van ! Add meg az e-mail címed és küldök robbantott ábrát!
hát a dt megvan 27le de ha kiveszitek a folytást éls egy jobb kipufogót szereltek fel akkor elég jó rátesz ugy elérheti a 30-35le is!
sziasztok elcserélnék egy czjawa 250ccm vagy hangcsucsot erősitő, mélyláda, reflexláda. ezekre egy yamaha dtre 1986 től gyártott tipusokra emailom: enegria@tvn.hu képeket tudok küldemi mindenről!
Köszi! DT lesz!
én a fordulatszámra írtam
Az más hogy a forgalmiba mi van írva. Nsr-embe is 11kw-van, messze nem annyi. Dt-nek gyári értéke ha joltom 27 lo, ami az évek alatt szépen kopogat.