Yamaha Dt 125-höz vennék (1996)
-fékpofát(hátsó)
-kuplung kar felfogatással
-km/h spirál
-fordulatszám spirál
És egy "láncvezetőt" ami a lengővillán van rajta, karamell színű, kis gumi anyagból készült vezető...
Valaki égette már ki az 50-es DT-nek a kipufogóját? Segített valamiben? Hangja mennyivel lett másabb? Mert nekem tele van már kokszal és holnap lesz kiégetve. Szóval valakinek tapasztalat?
Azert mert most homokfujason es porfestesen van, es mire kezhez kapom ezeket az aprosagokat meg akarom venni h mar csak ossze kelljen dobalni a motort.
Sziasztok!
Az alábbi képen lévő műanyag perselyek lenne valakinek eladó? DT 125R hátsó villájából lett kinyúzva, a külső átmérője kb 30mm, de pontos adatot nem tudok mivel deformálódott.
Képről szerintem tudni fogja akinek van ilyen...
yamaha dt125 motorhoz milyen gyertyát rakjak bele? Ngk, denson, bosh,
ajánlották nekem az ngk 3polusu gyertyát is
így néz ki
Adsz egy e-mail címet és küldöm a postázási címet...
DT 80 LC2-re KERESEK első FÉKTÁRCSÁT (normál állapotút), ha van valakinek megvenném!
dt 125 re keresek váltókart,ha van valakinek megvenném!
köszi
-fékpofát(hátsó)
-kuplung kar felfogatással
-km/h spirál
-fordulatszám spirál
És egy "láncvezetőt" ami a lengővillán van rajta, karamell színű, kis gumi anyagból készült vezető...
Nem érdekel a váz és a teló...
A kart mennyiért adod? Gyöngyösön áttudnám venni?
Üdv:Ricsi
Valaki égette már ki az 50-es DT-nek a kipufogóját? Segített valamiben? Hangja mennyivel lett másabb? Mert nekem tele van már kokszal és holnap lesz kiégetve. Szóval valakinek tapasztalat?
nekem is mint ha ismerős lenne valahonnan de nemtudom h honnan:/
Azt akarom kérdezni hogy valaki felismeri ezt a jelzést?
Mert én nem tudom h milyen márkát takar?
Sürgős lenne. előre is köszönöm:)
Normális helyen perselyeztessem meg újra bronzzal és nézzem meg 3x is az összerakást hogy minden stimmel e?
Az alábbi képen lévő műanyag perselyek lenne valakinek eladó? DT 125R hátsó villájából lett kinyúzva, a külső átmérője kb 30mm, de pontos adatot nem tudok mivel deformálódott.
Képről szerintem tudni fogja akinek van ilyen...