Ha 125r akkor csak a koyonak van hozza csapagya, kod utan r1 jelolessel, ez 1mmel keskenyebb mint a masik ugyanilyen kofu es csak ez jo a 125r fotengelyehez
köszi a tanácsokat a csapágy marad a FAG kimerültem anyagilag már csak olajat és benzint vagyok hajlando venni!Tényleg a váltoba ti milyen olajat használtok?
A motorszerelés topicba fcbarca007 által hírdetett cuccokból választottam.ott találsz róla fotót is. Nekem azért nem jó,mert az én gépem 50-es a kézvédő meg 125-re való.üdv.
hello!
ha a főtengely szimering szar akkor nem sziv benzint?
yamaha 125dt-rol van szo 93evjarat.
mert csak akkor indul be rugasra rogton ha a hengerbe ontok benzit, amugy meg kb 30adik rugasra indul be de nehezen porog akkor is hebeg habog kb 5-10p jaratas utan fasza leallitom rugas es megy! 9hp mert az ismerosom! ero van benne mert 1,2,3 gazrantas meg emeli az elejet, karbi kipucolva. hengernel csorges halhato sztem tugorgo cseres
Hali!
Van valakinek elfekvőben mikuni "buzivizes" karbihoz levegő állító csavarja? Én sehol sem találtam a neten.
Esetleg 28-as karbit vennék occón, ha jó a 125-ös DT-re.
Köszi!
Valaki tudna gyorsan segíteni? 125R-nek a membárnházon a 2 határoló lemeznek egyformán kell állnia? mert nekem az egyik kicsit kintebb van hajolva mint a másik! esetleg nem tudja valaki az értékét hogy mennyire kell elállnia?
Dt125R-hez keresek kiegyenlítő tartály fedelet.
köszi!