Szia.
Volt az cserélve?
Nem igazán emlékszem már, asszem egy éve volt már.
Ha volt cserélve, (már nem tudom mit hazudtam ) akkor lehetséges, hogy kezdődő szimmeringes, és elkajálja.
Cseréld le, és sűrűbben nézegesd a szintet, a fékpedál alatt.
Szeva Apuci!
Az én Dt-m jól dolgozik még mindig mióta rendbe raktad. Viszont ma hajtómű olajat cseréltem és kb 3-3,5dl olajat engedett le... A többi eltűnt... Mi lehet az oka?
hali
Az újabb fajta, utolsó szériás dt-kben van katalizátor mint pl az enyém, de kopogó hangot én nem tapasztaltam, inkább ilyen szipogó hangot alapjáraton, mert ugye a kipugázt visszaszívja a légszűrőbe és ezzel csökkentik gondolom a káros anyag kibocsátás.
Heló! Néztem egy DT-t amit megvennék, a tulajdonos megemlítette a telefonba hogy: " Van egy kis kopogó hangja neki, de ez az miatt van mert a kipufogóba még benne van a katalizátor."
Ilyen van? :D
- Széles krosszkormány, merevítős.
- Yamaha DT125R csomagtartó.
- Hátsó rendszámtartó lámpával.
- Yamaha DT125R rezonátor (gyári)
- Yamaha DT125R első sárvédő (gyári)
- Yamaha YZF 250 (hegyes) sárvédő (DT-re egy az egyben felmegy, mert egyeznek a lyukak a felfogatásnál)
- Yamaha DT125R fejidom
Akit érdekel valami közülük jelezze emailben.
Olcsón adom őket, mert nekem már nincs rá szükségem.
Ezekkel a benzincsapokkal lehet valamit kezdeni, hogy könnyebben lehessen kinyitni, elzárni őket? Valamikor teljesen jól működik, máskor meg tök nehéz kinyitni, aztán megint rendesen működik...
Volt az cserélve?
Nem igazán emlékszem már, asszem egy éve volt már.
Ha volt cserélve, (már nem tudom mit hazudtam ) akkor lehetséges, hogy kezdődő szimmeringes, és elkajálja.
Cseréld le, és sűrűbben nézegesd a szintet, a fékpedál alatt.
Az én Dt-m jól dolgozik még mindig mióta rendbe raktad. Viszont ma hajtómű olajat cseréltem és kb 3-3,5dl olajat engedett le... A többi eltűnt... Mi lehet az oka?
ha érdekel valakit valami alkatrész akkor írjon
Amúgy mindegyiknek van egy kemény kopogó járása....
max a gyári fojtás a rezóban...
Az újabb fajta, utolsó szériás dt-kben van katalizátor mint pl az enyém, de kopogó hangot én nem tapasztaltam, inkább ilyen szipogó hangot alapjáraton, mert ugye a kipugázt visszaszívja a légszűrőbe és ezzel csökkentik gondolom a káros anyag kibocsátás.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ilyen van? :D
- Széles krosszkormány, merevítős.
- Yamaha DT125R csomagtartó.
- Hátsó rendszámtartó lámpával.
- Yamaha DT125R rezonátor (gyári)
- Yamaha DT125R első sárvédő (gyári)
- Yamaha YZF 250 (hegyes) sárvédő (DT-re egy az egyben felmegy, mert egyeznek a lyukak a felfogatásnál)
- Yamaha DT125R fejidom
Akit érdekel valami közülük jelezze emailben.
Olcsón adom őket, mert nekem már nincs rá szükségem.
G.