Sziasztok!
Eladó egy eredeti gyári krómfelni pár szinte új gumikkal.
(21"-18") Yamaha DT 125R -be valóak, hibátlan karcmentes állapotban eladóak! Egyben vagy külön is eladó, illetve értelmes dologra csere érdekel!
Érdeklődni Emailben lehetséges, minden nap 2x olvasom az emailjeim.
az a baj hogy nincs akkora dobozom amibe mind2 belefér, meg ha egyben menne túllépné a súlykorlátot, és nem lehetne standard csomagként feladni, ami gondolom drágább jóval:S azért akarom küldeni hamar, mert közbe jönnek alkatrészek még a motorhoz, és azokra kell a pénz
helló! tudnál adni egy telószámot? elvesztettem véletlen a tied.
megvan a postaköltség, ha minden igaz 1800ft lesz egy, holnap már valószínüleg fel is adom postára, minimum az egyikat(nem tudom hogy állok nagy dobozokkal).
email-ben vagy sms-ben megadom a számlaszámot ésatöbbit és jöhet a zsé is
Sziasztok!
Egy olyan problémám van a Dt 125 r-el, hogy 7500-nál többet nem akar a világért sem pörögni! Most volt szimering cserélve, mert eddig 7000-nél sem pörgött többet, meg ezen a fordulaton össze-vissza ment a motor. De most beáll pontosan, de hallom rajta, hogy még pörögne, de szerintem az elektronika nem engedi! Olvastam valami olyasmit, hogy a fejidom mögött le kell testelni egy szálat, és jobban pörög utána! Pontosan melyik szál az, vagy mit csináljak vele? Ja, a mot'r 96-os, ha ez érdekes!
Válaszotokat előre is köszönöm: Martin
Eladó egy eredeti gyári krómfelni pár szinte új gumikkal.
(21"-18") Yamaha DT 125R -be valóak, hibátlan karcmentes állapotban eladóak! Egyben vagy külön is eladó, illetve értelmes dologra csere érdekel!
Érdeklődni Emailben lehetséges, minden nap 2x olvasom az emailjeim.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Légy kreatív!
Egy részét én, a yamahást vettem.
-Werkstadt felül
-Elektr. Drossel III. jobb oldalt
Használd a Google fordítót, ki lehet spekulálni.
A pover bovdenei párhuzamosan futnak?
A pover-nyelv helyesen áll?
megvan a postaköltség, ha minden igaz 1800ft lesz egy, holnap már valószínüleg fel is adom postára, minimum az egyikat(nem tudom hogy állok nagy dobozokkal).
email-ben vagy sms-ben megadom a számlaszámot ésatöbbit és jöhet a zsé is
Van pár alkatrészem eladó, ami a motor eladása még után itt maradt, akit érdekel emailben érdeklődhet nálam.
Olcsón adom őket.
Egy olyan problémám van a Dt 125 r-el, hogy 7500-nál többet nem akar a világért sem pörögni! Most volt szimering cserélve, mert eddig 7000-nél sem pörgött többet, meg ezen a fordulaton össze-vissza ment a motor. De most beáll pontosan, de hallom rajta, hogy még pörögne, de szerintem az elektronika nem engedi! Olvastam valami olyasmit, hogy a fejidom mögött le kell testelni egy szálat, és jobban pörög utána! Pontosan melyik szál az, vagy mit csináljak vele? Ja, a mot'r 96-os, ha ez érdekes!
Válaszotokat előre is köszönöm: Martin