Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha van rá pénzed DT az megbizhato nagyon, de sztem ujat kell venni, nekem a 80-as volt, az aztán midnent kibir, sztem elbujhat mellette minden, 4T 125-öket is simán lemossa... de az RX 50 se rossz választás, csak ne olyat vegyél aminek már a bele is ki van, amugy elég erös és szép kis gép, viszont nem tudomk mennyire megbizhato
http://www.sportmotor.hu/motor...
LOOOOL Hihetetlen... Mire nem képesek a kis ferdeszeűek...
az én 125-sömbe van beleírva 11
akkor ha DT lenne 18 lenne benne?
meg az sr se tom mióta szar robogó....de ha Te mondod
hát a dt sztem nincs 27 ló, és mondjuk a leonardo-nal mutass jobb 150es robogót
Síma kis enduró. MAX annyi hogy Malossi verseny hengerszett van rajta, 60 ccm. Nem hiszem hogy a mérő lenne szar, GPT márkájú és asszem azért ez nem egy rossz név. Bár üresben melyik két ütemű nem pörög ennyit? :) Majd ha nem lessz tiszta jég az út akkor kipróbálom menet közben is.
DT 27 LE?
Titeket nem irritál az a 2000oldal "kawasaki h2" videó? Engen nagyon.
Hát nemtom átlagba olyan 11-12.000-et pörögnek.....
14.000 fordulat? ez valami speed gép?
Szasztok. Ma vettem egy digitális fordulatszámmérőt a kicsikémre. Szerintetek mennyire reális egy 92-es léghűtéses 50-estől ( nah jó 60-as ) a 14000-es fordulatszám? És akkor még nem volt bemelegedve a blokk. Szerintem nem csal, ültem már 80-as vizes Dt-én és annak asszem 16000-ig volt a skálája.
Hó és jég mentes utat mindenkinek!
Üdv: Egy kis segítségre lenne szükségem!.. -Szereztem egy yamaha Dt 80 -as mocit . de baj van vele.
-Jól jönne egy block robbantási rajz, ha van valakinek ilyen ?... -És valamiért a karbi önálló életet él. Szeretném megmenteni szegény párát. -Elég régi ,kb 87-88 hátul háromszög lengövilla dobfék vízhűtés. soha nem volt yamahám ,úgy hogy joljön néhány tipp is. Elörre is kösz...
mOOOOOst kaptam 1 Dt 125-ös endurotttt naggyon örülök
Már csak az excel felni megéri
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/161187/1
Köszönöm a válaszokat Akkor marad a Yamaha DT 50 !180-200-ért szertnék venni remélem ennyiért nem veszek zsákba macskát mert akkor feszült leszek:)
Nekem nemvol mert semmi pénzért nemvennék!De havernak volt 2 is és mindekttőt eladta mert a motorja is szórakozgatott meg a telók is elég....Lehet hogy nemsok a változtatás a 2blokk között de az a kis változás sztem rosszra sikeredett....Ez az én véleményem én csak leírtam..(ja és a 2motor közül egyik se volt szétgyilkolva vagy ilyesmi)
Nem az apriliában meg stb-ben van Dt blokk hanem mindbe Korea gyárt motort. Csak az oldalán a neve más, ugyan az az egész. Enduroba nemtudom melyik a jobb. Annyi különbség lehet hogy országonként eltér a beállítás, pl 125nél a Euba szánt Dt 15 lo még a Svájcba gyártott dt 27 lo gyári értéknek. A Rieju erősebb valamiért, mint a Dt 50esbe, baráti körömtöl tapasztalat. Apriliát valamiért én se evnnék. Robogoba sokkal szarabb mint a japán, enduroba nemtudom.
Tudom hogy szidják az olasz motorokat,de ha az RX-ben meg az MX-ben a Yamaha DT blokk van akkor nem lehet olyan rossz?!Gondolom én:S
Flatlander! Indokolni is tudod vagy csak a sajátodat dícséred? mivel a három típusban (én úgy tudom) ugyan az a Minarelli AN 6-os blokk van ,apróbb módosításokkal,csak a kaszni más meg a tankon a felírat!Én tapasztalatokra vagyok kíváncsi.Volt -e valakinek több is? ÖSSZEHASONLÍTÁS, megbízhatóság! Köszi a válaszokat!
mért voltmár Apriliád?
Hát én apriliát semmi pénzért nemvennék ha már ezek közül kell választani akkor persze hoyg dt!
Még mindig nemtudtam dönteni,hogy aprilia rx 50,vagy mx50,vagy dt50 legyen a választott moci!
Valaki segítsen akinek már volt valamelyik típus. miért van az hogy az aprilia olcsóbb mint a yamaha mikor ugyan az a blokk van benne? Előre köszi
2db 16" -os gyorsasági felnivel érdemes átalakítani supermotonak a gépet? (no nem az én 50-es DT-m, hanem egy esetleges leendő 125-öst)
Esztergályos tud csinálni(valszeg van hozzá gyári/utángyártott is...)és olcsobb is .
Na végre valaki tud egyenes választ adni...
Mégis milyen átalakítóra gondolsz? Azt is venem kell vagy esztergályos is tud csinálni?