ha van rá pénzed DT az megbizhato nagyon, de sztem ujat kell venni, nekem a 80-as volt, az aztán midnent kibir, sztem elbujhat mellette minden, 4T 125-öket is simán lemossa... de az RX 50 se rossz választás, csak ne olyat vegyél aminek már a bele is ki van, amugy elég erös és szép kis gép, viszont nem tudomk mennyire megbizhato
Síma kis enduró. MAX annyi hogy Malossi verseny hengerszett van rajta, 60 ccm. Nem hiszem hogy a mérő lenne szar, GPT márkájú és asszem azért ez nem egy rossz név. Bár üresben melyik két ütemű nem pörög ennyit? :) Majd ha nem lessz tiszta jég az út akkor kipróbálom menet közben is.
Szasztok. Ma vettem egy digitális fordulatszámmérőt a kicsikémre. Szerintetek mennyire reális egy 92-es léghűtéses 50-estől ( nah jó 60-as ) a 14000-es fordulatszám? És akkor még nem volt bemelegedve a blokk. Szerintem nem csal, ültem már 80-as vizes Dt-én és annak asszem 16000-ig volt a skálája.
Hó és jég mentes utat mindenkinek!
Üdv: Egy kis segítségre lenne szükségem!.. -Szereztem egy yamaha Dt 80 -as mocit . de baj van vele.
-Jól jönne egy block robbantási rajz, ha van valakinek ilyen ?... -És valamiért a karbi önálló életet él. Szeretném megmenteni szegény párát. -Elég régi ,kb 87-88 hátul háromszög lengövilla dobfék vízhűtés. soha nem volt yamahám ,úgy hogy joljön néhány tipp is. Elörre is kösz...
Nekem nemvol mert semmi pénzért nemvennék!De havernak volt 2 is és mindekttőt eladta mert a motorja is szórakozgatott meg a telók is elég....Lehet hogy nemsok a változtatás a 2blokk között de az a kis változás sztem rosszra sikeredett....Ez az én véleményem én csak leírtam..(ja és a 2motor közül egyik se volt szétgyilkolva vagy ilyesmi)
Nem az apriliában meg stb-ben van Dt blokk hanem mindbe Korea gyárt motort. Csak az oldalán a neve más, ugyan az az egész. Enduroba nemtudom melyik a jobb. Annyi különbség lehet hogy országonként eltér a beállítás, pl 125nél a Euba szánt Dt 15 lo még a Svájcba gyártott dt 27 lo gyári értéknek. A Rieju erősebb valamiért, mint a Dt 50esbe, baráti körömtöl tapasztalat. Apriliát valamiért én se evnnék. Robogoba sokkal szarabb mint a japán, enduroba nemtudom.
Flatlander! Indokolni is tudod vagy csak a sajátodat dícséred? mivel a három típusban (én úgy tudom) ugyan az a Minarelli AN 6-os blokk van ,apróbb módosításokkal,csak a kaszni más meg a tankon a felírat!Én tapasztalatokra vagyok kíváncsi.Volt -e valakinek több is? ÖSSZEHASONLÍTÁS, megbízhatóság! Köszi a válaszokat!
Még mindig nemtudtam dönteni,hogy aprilia rx 50,vagy mx50,vagy dt50 legyen a választott moci!
Valaki segítsen akinek már volt valamelyik típus. miért van az hogy az aprilia olcsóbb mint a yamaha mikor ugyan az a blokk van benne? Előre köszi
LOOOOL Hihetetlen... Mire nem képesek a kis ferdeszeűek...
akkor ha DT lenne 18 lenne benne?
Hó és jég mentes utat mindenkinek!
-Jól jönne egy block robbantási rajz, ha van valakinek ilyen ?... -És valamiért a karbi önálló életet él. Szeretném megmenteni szegény párát. -Elég régi ,kb 87-88 hátul háromszög lengövilla dobfék vízhűtés. soha nem volt yamahám ,úgy hogy joljön néhány tipp is. Elörre is kösz...
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/161187/1
Valaki segítsen akinek már volt valamelyik típus. miért van az hogy az aprilia olcsóbb mint a yamaha mikor ugyan az a blokk van benne? Előre köszi
Mégis milyen átalakítóra gondolsz? Azt is venem kell vagy esztergályos is tud csinálni?