Mert folyton kilyukadnak.
Az enyém is eresztett, mert végig volt repedve, aztán vettem egy bontottat, de az is lyukas volt, a cső és a rezo dob csatlakozásánál. Valószínüleg már mindegyik elöregedett és a bontottak sem bírják sokáig....
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Nem régen vettem egy Yamaha Dt 125-ös motort, 2002-es évjáratút!
Szeretném megtudni hogy a kijelzőnél mit jelez a pirosan világító gomb?Mikor beindítom akkor világít pirosan a gomb és azt nem tudom hogy most ez baj-e vagy természetes!
(A gombon kancsószerüségből csöpög valami
valaki mesélje már el nekem hogy mi a helyzet a 80as kipufogókkal? sehol sem lehet taláni, szinte minden bontott 80as gazdájánka irtam és mindehol már el van kelve. miért fogynak el leghamarabb a kipufogók? valaki tud adni rá értelmes magyarázatot?
na ez engem is érdekelne!
Már a 3-ik közlőt zabálja meg.
Igaz használtan vettem a fogaskerekeket de nagyon is jó állapotban voltak!
Gyanakszom a tengelyre az eleje stimmel teljesen rárakom lehet kicsit kopva van és belibeg és azért darálja nekem meg
Konkrétan nem volt nagy műszaki hibája.
Együtt mentünk, s kiégett a hátsó helyzetjelzője az esti gurulás közben.
Vagy valami nyavajája volt, lényeg, hogy nem világlott....
Félreállt a kúton, s csak ketten álltunk félre vele.
A többiek mint a huzat, úgy elhúztak.
Senki nem jött vissza, hogy miabánat van?
Győzködtük, hogy a hátsó helyzetjelző, még nem a világ, hisz konvojban motorozunk, fel sem tűnik.
Bestresszelt, elkapta a remegés, szinte maga alá vizelt....
Najóvan akkor közrefogunk, oszt hazakísérünk.
Nem a hibával volt nekem sem a gondom, hanem a stílussal.
És akkor másnap a galériában megkérdik, hogy miért maradtunk le....
Összetartás.
A Magyar társadalom oylan amilyen.
Sok ember van, aki felfelé nyal lefelé rúg, és nem csak a munkahelyen, de magánéletben is.
Ezenk ívül van egy csomó surmó, aki spotból nem tart be semiylen igéretet, sortból átbasz mindenkit.
A motoros társadalom meg a teljes társadalom lenyomata pontosan uygan azokkal a problémákkal.
Nem könnyű, de olyna társakat kell találni akikkel érdemes gurulni.
UI: ha valakinek oylan motorral van pofája egy talira elmenni, aminek nyilvnvalóan kilóg a bele, na az oylat úgy ott hagyom az út meleltt szopni mint a huzat.
Az iylen hozzáállás is tipikus és valami elképesztően pofátlan.
Ezért is kell normális fejek között forogni, mert ilyet is csak a gyökerebbek csinálnak, hogy a hulladékukkal feltartnak más embereket.
A normál műszaki hiba az ersze más tészta, az brkinek lehet, ahhoz a nromális ember megáll én is.
Volt, hogy 190 kilométert mentünk úgy,(simson) hogy ez egyik recege már pesten elkezdte a cirkuszolást végig szoptunk vele folymatosan vagy hatszor kellett megállni szerelni, hol ezért, hol azért. Visszefelé dettó.
Pedig ez egy jó állapotú motor volt, csak éppen azon a 300 kilométeren jött ki minden hasfájása ami az elmúlt 30 évben keletkezett:)
Megálltunk, szereltünk, továbbmentünk.
A végén már a gazdája annyi exkuzálta magát, hogy nekünk volt kellemetlen.
küszi